left-legs
right-legs

Cand si cum porti chilotii invizibili? Cateva idei edificatoare

Rochiile designerilor au devenit tot mai indraznete, taieturile mai adanci si materialele mai transparente, lucru care a dus si la aparitia lenjeriei invizibile. Chilotii invizibili te ajuta sa te simti confortabil, chiar si atunci cand porti o rochie decupata sau cu o crapatura adanca. Am descris mai jos tot ce trebuie sa stii despre acest accesoriu vestimentar util, dar mai putin cunoscut.


Cum arata? Lenjeria intima invizibila a starnit multe controverse in primul rand datorita formei si dimensiunii reduse. Lenjeria invizibila nu are sustinere laterala, pe solduri. Practic, e ceva ce aduce mai degraba a obiect de igiena feminina, dar de fapt e de-a dreptul un mini-slip, un chilot ingust care se aplica cu ajutorul unei benzi adezive (cu care suntem deja familiare datorita dresurilor cu banda adeziva). Asadar, aceasta banda ajuta slipul sa ramana fixat pe corp intr-un mod confortabil, iar noua ne ofera libertate de miscare.

In partea din fata este suficient de lat astfel incat sa acopere tot ce trebuie, iar in partea din spate e mai ingust, asemanator unui slip tanga. Modelele de chiloti invizibili de la Egeo sunt decupate in forma de inimioara in partea din spate si sunt o varianta mai eleganta a acestui tip de lenjerie. Cu toate acestea, exista si modele realizate din dantela, in diferite culori si extrem de inguste in partea din spate (tip snur). Bineinteles, sunt nenumarate oferte de culori, dar cele mai populare sunt cele nude (culoarea pielii) si cele negre.

Cand se poarta? Vedetele de la Hollywood sunt obisnuite cu acest gen de lenjerie. Dupa cum aminteam mai sus, rochiile designerilor de renume sunt tot mai provocatoare si decupajele au devenit un trend care reapare constant. Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Beyonce sunt doar cateva dintre divele care adora sa poarte piese decupate, care nu lasa loc lenjeriei. Le-am vazut de nenumarate ori pe covorul rosu.

Asadar, chilotii invizibili devin utili atunci cand alegem sa purtam astfel de rochii, fuste sau chiar pantaloni pe sub care lenjeria obisnuita ar arata inestetic. Daca vreti sa evitati dungile inestetice sau efectele unui slip prea stramt, puteti purta lenjeria invizibila.

Cel mai probabil, sunteti deja obisnuite cu sutienele invizibile. Chilotii invizibili “lucreaza” in acelasi fel si sunt utili in acelasi gen de situatii si alegeri vestimentare.

Cum se poarta? Asa cum am mentionat, chilotii au o banda adeziva cu ajutorul careia il fixati pe corp. Se da jos la fel de usor. Este un accesoriu discret si util, care exista de vreme buna pe piata. Poate fi spalat si purtat din nou, asa cum procedam si cu dresurile cu banda adeziva.

Daca la prima vedere, lenjeria invizibila iti starneste rasul, tine minte ca moda e si despre distractie. Ne place orice piesa care ne ajuta sa aratam bine, dar si sa ne simtim bine. Asadar, chiar va recomandam sa indrazniti sa apelati la chilotii invizibili la urmatoarea rochie provocatoare purtata.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos