25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Ce ciorapi porti de St. Valentine?

Ziua indragostitilor e un moment prielnic pentru a-i arata partenerului cat de mult il iubiti. Gatiti-i o cina romantica, mergeti intr-o excursie de weekend sau pur si simplu iesiti in oras.

Dar nu cumva sa uitati de noaptea fierbinte cu care se va incheia ziua.

Doamnelor, trebuie sa va pregatiti sa il impresionati pe iubitul dvs. Ziua indragostitilor e o ocazie buna sa va lasati imaginatia sa calatoreasca cat mai departe pe taramul senzualitatii si sa ii aduceti de-acolo partenerului o experienta de neuitat.


Pentru acest lucru, lenjeria intima e piesa de rezistenta a noptii. Indiferent ca alegeti rosu pasional, negru misterios sau albul curat, accesorizati-va din cap pana in picioare si nu uitati de ciorapi. Unul dintre cele mai sexy articole cand vine vorba de o tinuta senzuala sunt ciorapii cu banda adeziva sau cei pentru portjartier.


Sunt fini la atingere, si creeaza o senzatie ce invita la mangaiere. De multe ori, puteti observa o femeie mangaindu-si coapsa, pur si simplu pentru ca materialul din care sunt facuti e atat de placut.


In plus, nici un barbat nu ii rezista partenerei cand aceasta poarta ciorapi cu banda adeziva si orice ciorapi vor fi cu atat mai sexy, cu cat veti adauga tinutei si un portjartier. Portjartierul este un simbol al sexualitatii feminine de cand lumea si nu a iesit din moda deloc. Daca purtati si pantofi cu tocuri cui, succesul e sigur. Depinde doar de dvs. sa armonizati culorile si sa aveti o atitudine seducatoare. Femeile care poarta ciorapi cu portjartier au ceva sexy si stilat, sentimentul ca sub haine ascund o lenjerie provocatoare le da incredere in ele si le asigura ca lucrurile se vor intampla asa cum au planuit.

Va dorim un Sf. Valentin plin de senzualitate!

 

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos