15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Ce trebuie să știe un bărbat despre șosete?

Chiar așa, ce știe un bărbat despre șosete sau despre purtarea lor? Dacă nu știe nici măcar că șosetele albe nu se poartă la pantofi și pantaloni închiși la culoare, atunci are o problemă serioasă. Nu de alta, că nu e nici o tragedie, iar dacă nu îl interesează deloc cum arată, șușotitul celor din jur și râsul pe înfundate... e chiar ok.
Deci, domnilor, iată ce ar trebui să știți despre șosete:

Tipuri de șosete:

Șosetele de zi cu zi


Dacă nu purtați costum în fiecare zi, nu trebuie neapărat să purtați șosete mai puțin confortabile. Cele de zi cu zi trebuie să fie extrem de confortabile, să arate bine și absoarbă bine transpirația piciorului. Optați pentru culori simple cum sunt negrul, griul si bleumarinul pentru a vă asigura că se potrivesc cu majoritatea elementelor din garderoba dvs. Nu uitați că și materialul este important, așa că indicat e să aveți atât șosete groase cât și șosete subțiri.

Șosetele elegante


Acestea ar trebui să fie mai subțiri și mai delicate decât șosetele de zi cu zi. Rămâneți la culorile de bază menționate mai sus și nu exagerați cu prea multe modele. Încercați să asortați culoarea șosetelor cu cea a pantalonilor. Asigurați-vă că se mulează bine pe picior și că elasticul le impiedică să se ruleze în jos, pe gleznă.

Șosete pentru sport


Șosetele sunt la fel de importante ca și pantofii când vine vorba de sport. E nedrept să cheltuiți o avere pe adidași și să le stricați confortul cu o pereche de șosete ieftine și inconfortabile. șosetele de sport amortizează mișcarea piciorului în mod corespunzător și oferă un suport excelent pentru degete, pentru laba piciorului și pentru tendonul lui Ahile. De asemenea, ar trebui să reducă riscul apariției bășicilor, să absoarbă bine umezeala (sau să o prevină – în special în cazul sporturilor de iarnă). Trebuie să fie extrem de durabile și să permită respirația corectă a piciorului. Nu uitați că sala de sport e practic singurul loc în care e aproape obligatoriu să purtați șosete albe.

În ceea ce privește materialele din care sunt făcute șosetele, într-un articol următor.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos