25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Ciorapii pentru copii

În prezent, ciorapii pentru copii sunt foarte mult apreciaţi şi purtaţi deoarece, aproape în fiecare sezon, avem nevoie de ei pentru o cât mai multă siguranţă (atunci când este frig), confort şi, de ce nu, frumuseţe în vestimentaţie pentru copiii noştri.

Aşa cum găsim în comerţ dresul pentru femei la diferiţi deni, aşa găsim pentru copii ciorapi confecționaţi în diferite compoziţii, grosimi, modele sau culori. La noi aveţi posibilitatea să găsiţi pe toate gusturile şi pentru toate circumstanţele.


Dres cu modele, decorat cu buline şi fundiţe la spate, pe nuanţe de alb, violet sau roz, banda elastică fiind confortabilă şi vârful fiind întărit pentru o rezistenţă sporită.

Mai sunt ciorapi cu modele viu colorate sau cei într-o singură culoare, cu modele la 20 den.

Mărimile încep de la 98 de cm la 146 cm. Şi au o grosime de 60 den, ei pot fi purtaţi şi în zilele mai răcoroase, cu fustiță sau rochiță, pantalon trei sfert etc; toate acestea ar trebui să fie în acelaşi ton cu grosimea ciorapului pantalon.

Iar ciorapii simpli, fără model, sunt la 40 den.

Găsești şi colanţi care pot fi purtaţi şi pentru activităţi sportive. Pe aceştia îi găsești în culorile: roz, roşu, bleumarin, fuchsia, albastru-turcoaz, alb, și pe trei mărimi:

1: 110-122 cm

2: 128-134 cm


3: 140-146 cm

Pentru sezonul rece sunt cei din bumbac Charme Kinder Sublim, iar mărimile sunt identificate după vârstă: 4-6 ani, 8-10 ani și 10-13 ani.

Tot aici mai poţi găsi ciorapi pantalon din microfibră având grosimea de 40 den.

Prin urmare, copilul tău se poate bucura purtând dres pentru toate anotimpurile și ținutele vestimentare.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos