25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Ciorapii rezistenţi

Există aşa ceva? Se pare că da. Cred că, referitor la ciorapi, fiecare femeie a trecut prin experienţe neplăcute. De regulă, când eşti pe ultima sută de metri şi urmează să-ţi pui ţinuta pregătită cu grijă, este important să nu-ţi intre unghiile prin ei, să nu-i agăţi (dacă deja ai făcut-o nu mai au nicio scăpare, deoarece se duce firul) sau să te expui altor accidente stupide. Acestea ar putea să-ţi strice buna dispoziție, mai ales dacă nu ai alţii pregătiţi pentru schimb. Este o vorbă care se potrivește aici: “sufli şi în iaurt.” Sunt femei care o fac, adică poartă în geantă încă o pereche de schimb, pentru orice eventualitate.

Îţi dai seama ce jenant este când zăreşti firul tras la ciorapii tăi de care ai avut atâta grijă! Cred că următorul gând al femeilor este: de unde îmi pot achiziţiona alţii în timp record? Sau: în momentul acesta aş dori să fiu invizibilă!

Chiar dacă este vorba despre o pereche de ciorapi și nu de întreaga ţinută, este destul de frustrant când ai astfel de experienţe. Femeile știu despre ce vorbim!

Încă un gând pe care multe dintre femei l-au avut referitor la ciorapi: de ce sunt aşa de fragili? Unde aş putea găsi mai rezistenţi? După cum îţi spuneam, la noi găseşti salvarea  “anti fir dus”. Nu va mai fi nevoie să ai în geantă o pereche de rezervă (oricum în geanta unei femei găseşti o mulțime de lucruri; dacă mai ai şi o pereche de ciorapi, credem că este prea mult), sau să doreşti să fii invizibilă din cauza ciorapilor!

La noi găsești ciorapi rezistenţi cu o grosime începând de la 15 până la 20 den.

Sunt fabricaţi în Italia la o calitate superioară. Atuul lor principal este rezistența: dacă i-ai agăţat, firul nu se duce.

Aceştia sunt pe diverse culori, cum ar fi: cappucino, chocolate, natural sau negru.

La această calitate, îţi recomandăm să optezi pentru câte o pereche din fiecare culoare. Și spunem o pereche, pentru că au o durabilitate destul de crescută.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos