15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Colanți imitație de piele - da.. sau DA???

Colanții au devenit un accesoriu indispensabil în garderoba tuturor femeilor, mai cu seamă cei negri, simpli, ca substitut la ciorapul pantalon. Când vine vorba însă de culori sau imprimeuri, multe au rețineri în a le folosi pe motiv că nu sunt suficient de slabe.

Ei bine, află că poți purta foarte bine culori, texturi și imprimeuri și dacă nu ești cât un băț, doar să fie cele potrivite pentru tine. Colanții din imitație de piele arată foarte senzual și sunt reprezentați de seamă ai modei glam rock, ce se perindă pe sub ochii noștri de câțiva ani. Trebuie însă să fii foarte slabă pentru a purta acești colanți?

Cu siguranță nu, acești colanți scot în evidență formele frumoase feminine. Vedete ca Eva Longoria, Sofia Vergara și chiar Kim Kardashian, care e o femeie frumoasă, cu forme, poartă acest tip de leggings.


Stilurile care merg cu ei? Cam toate: sport - cu un tricou cu imprimeu, casual, elegant - cu un sacou drăguț. Culorile pot fi și ele nenumărate, nu trebuie să alegem o ținută all black. Pentru a vă inspira, dați o geană la pozele de mai jos. Apoi consultați tabelul de mărimi de aici, pentru a vedea ce măsură vi se potrivesc. Colanții noștri, tip pantalon cu buzunare false arată cel mai bine nu pe cutie, ci îmbrăcați!!!



Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos