left-legs
right-legs

Colanții din piele. IN or OUT?

Există piese vestimentare care fac furori timp de un sezon, după care le uiți în dulap pentru că nu mai corespund trendurilor. Dar, din când în când, designerii reinventează o piesă care se transformă rapid într-una clasică, reinterpretată constant în fiecare sezon. În această categorie se integrează acum topurile scurte (crop tops), bluzele de trening (sweatshirt), fustele din denim și colanții din piele (ecologică).

Colanții preferați ai vedetelor


Preferați de vedete în diverse ocazii, de la covorul roșu până la ținutele de zi, colanții din piele au devenit nelipsiți din garderobele actrițelor sau modelelor. Nici nu mai ținem minte de câte ori au fotografiat-o papparazzi pe Kendall Jenner purtând acest tip de colanți cu tricouri simple și accesorii cool.

Colantii din piele sunt deja o piesa clasica pentru orice garderoba.[/caption]

Așadar, răspunsul la întrebarea „Se mai poartă sau nu colanții din piele?” este DA. Merită să investești în continuare în această piesă care este atât de versatilă. Pot fi integrați în ținute comode de zi sau în outfituri pentru seară sau noapte. Și asta depinde, în primul rând, de pantofii cu care îi asortăm.

Cum purtăm colanții de piele?


COLANȚII DE ZI. Varianta 1. Alege o pereche de colanți din piele negri, clasici și poartă-i cu un tricou alb, simplu și bascheți sau o bluză de trening gri, din bumbac.

Varianta 2. Poartă colanți din piele cu un pulover XXL și o pereche de botine până la gleznă. Nu uita de cercei sau o poșetă pe umăr.

Colantii din piele sunt deja o piesa clasica pentru orice garderoba.[/caption]

COLANȚII DE SEARĂ. Poartă colanții cu o cămașă din mătase și cu un sacou. Adaugă un colier auriu elegant. Alege pantofi stiletto negri, roșii sau nude.

COLANȚII DE NOAPTE. Poartă colanții din piele cu un top simplu, negru cu bretele subțiri. Dacă sunt cu talie înaltă, alege un crop top simplu, alb, negru, gri sau marsala. Adaugă o pereche de cercei candelabru sau orice model de cercei strălucitori. Deasupra, poartă o haină de blană (fake fur).

Dacă e să luăm în calcul numărul mare de vedete, bloggerițe și chiar designeri de modă (vezi Victoria Beckham) care poartă în continuare colanții din piele, putem spune că merită să avem o pereche în garderobă. Colanții din piele sunt preferații noștri.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos