15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Contează mărimea la dres?

În multe cazuri se întâmplă să nu vrei să-ţi accepţi adevărata mărime, fiind la extreme, XXL sau XS. Dar nu ameliorezi situaţia purtând alte mărimi ci, dimpotrivă, o agravezi.

Dacă https://www.sosetaria.ro/dresuri-ciorapi-clasici-subtiri/#mce_temp_url#este cu o mărime mai mică, devine prea strâmt pe picior şi automat îţi creează un disconfort; de asemenea, se expune la riscul de a  se detereriora prematur. Astfel, îţi va crea momente stânjenitoare şi, bineînţeles, aspectul neplăcut al piciorului foarte strâns din pricina dresului. Iar dacă ai o mărime foarte mică şi nu o respecţi, un  dres mai mare îți va aluneca pe picior dând un aspect neglijent şi o stare stresantă chiar.

Dacă nu reuşeşti să-ţi accepţi propria structură a corpului, încearcă să te modelezi aşa cum doreşti, printr-o dietă, mult sport şi alte trucuri. Atunci când este vorba despre purtarea dresului nu contează că nu ai reuşit să ajungi la performanţele dorite. Ca să ai o ţinută corectă, îngrijită, şi aspectuoasă, nu mai ai nicio scuză și trebuie să-ţi porţi mărimea ta.

Pe lângă faptul că la noi poţi găsi toate mărimile, ai posibilitatea de a opta pentru diverse dresuri, în funcţie de caracteristica picioarelor tale, pentru a forma iluzia optică în avantajul tău.

Ciorapi mărime extra XXL sau mărimea 7 și 8 Levante Extra, începând de la 15, 20, 50 den pe culorile: natural, visone și negru, oferă confort. Au fost fabricaţi în aşa fel încât în partea de sus (zona taliei) nu strâng şi sunt foarte elastici. Cei care au grosimea de 15 den, sunt aşa de naturali încât îţi oferă o mare lejeritate.

În concluzie, poartă-ţi mărimea ta nu pe a altora, și astfel vei fi o femeie relaxată!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos