15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Cum purtăm portjartierele? Așa da, așa nu

Indiferent că îi spui "portjartier", "port jartier", "porjartieră", "dres portjartier", acest accesoriu rămâne o piesă imbatabilă de seducție care poate transforma orice apariție într-una incitantă. Rămâne doar întrebarea „Cum purtăm portjartierele?”.

Reguli simple pentru a nu da greș când porți un portjartier

Pentru multe femei, acest accesoriu vestimentar rămâne un mister care este admirat doar în fotografiile de inspirație vintage sau în revistele pentru bărbați. A devenit popular în anii '40 ca o piesă utilă de susținere a ciorapilor, dar după apariția dresurilor moderne, cu bandă adezivă, care nu mai au nevoie de susținere, portjartierele au devenit o variantă doar pentru ocaziile speciale.

Femeile din ziua de astăzi consideră acest accesoriu dificil de purtat sau chiar incomod, dar lucrurile nu stau chiar așa. Urmând câteva sfaturi practice și câteva reguli simple de stil, poate deveni chiar piesa preferată pentru ținuta de zi cu zi, mai ales dacă vă plac ținutele feminine.

Sursa: Pinterest

 

Poartă portjartierul în talie!

Portjartierele sunt de mai multe feluri, dar toate au același rol: să prevină alunecarea dresurilor. Unele modele sunt foarte înguste, practic sunt doar câteva elastice ajustabile, iar altele sunt foarte late și ajung până sub sutien, la fel ca un corset. Există și varianta de mijloc, adică portjartiere cu o lățime de 10 – 12 cm. Acestea ar fi recomandarea noastră. De cele mai multe ori, în reviste sau diverse fotografii, le veți vedea purtate pe șolduri. Cu toate acestea, dacă vreți să purtați portjartierul peste zi (E foarte distractiv!), vă sugerăm să îl purtați în talie. Astfel, vă asigurați că nu alunecă și că poate susține ciorapii. Vă veți simți mult mai confortabil.

Uită de ciorapii cu bandă adezivă!

Portjartierul se poartă cu dresuri speciale care nu au alt sistem de susținere. Clamele unui portjartier nu pot fi prinse peste banda de silicon care este destul de groasă. Riscați să le stricați. Așadar, cautați dresuri speciale pentru portjartier. Sunt fine și elegante.

Dacă tot am ajuns în acest puncts, în imaginile de mai jos puteți observa modul în care se prinde portjartierul. Piesele de calitate au cleme metalice. Acestea sunt mai rezistente și vă oferă mai multă încredere.

 

Sursa: secretsfromyoursister.com

 

Pasul 1. Desfaceți clema.

Pasul 2. Așezați ciorapii între partea din spate a clemei și închizătoarea metalică.

Pasul 3. Trageți dresul peste butonul din cauciuc pe care îl introduceți apoi în partea mai îngustă a închizătoarei metalice.

Alege portjartiere de calitate!

Portjartierele de calitate sunt mai rezistente și confortabile, chiar dacă au prețul mai ridicat. Este la fel ca în cazul sutienelor. Un sutien de calitate este mai comod și mai rezistent și are accesorii din metal. Acestea nu se rup atât de ușor și oferă o susținere mai bună.

Portjartierele cu un preț convenabil au sistem de prindere din plastic. Pot fi la fel de rezistente ca și clemele din metal, mai ales dacă nu le purtați zilnic.

Portjartiera este confecționată din diferite materiale, de la dantelă sau satin la bumbac. Alege ce ți se potrivește. Dacă e o piesă de calitate, va fi rezistentă.

Ce mai trebuie să știi

Pentru purtare zilnică, recomandăm portjartierul cu mai multe bretele. Există și portjartiere cu șase bretele care oferă o susținere mai bună.

Sursa: secretsfromyoursister.com

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos