left-legs
right-legs

De ce este importat ca lenjeria intimă să fie de calitate?


1.
Îţi oferă un confort sporit

Datorită materialului precum şi a cusăturii fine şi delicate te simţi atât de relaxată încât uiţi că porţi lenjerie intimă.

2. Îţi pune în valoare corpul

Având în vedere că este un produs de calitate, acesta se aşează mult mai bine pe corp decât o lenjerie mediocră. Materialul se aşează ca o mănuşă pe corpul tău, oferindu-i un aspect plăcut. Atenţie! Este foarte important ca mărimea să fie cea potrivită ţie.
3. Ajută ca restul vestimentaţiei să se așeze mai frumos

Dacă sutienul precum şi chilotul este foarte bine aşezat (fără a fi vizibile cusăturile) îţi va pune în evidenţă atât decolteul, precum și posteriorul. Iar restul ţinutei se va așeza și ea, la rândul ei, perfect.

4. Îţi dă o stare de bine

Chiar dacă lenjeria intimă nu se vede tot timpul, tu eşti conştientă de ceea ce porţi, tocmai prin confortul pe care ţi-l oferă, te simţi frumoasă purtând-o şi îţi dă încredere în tine. Cu toate acestea, îţi poţi surprinde iubitul într-un mod plăcut.

Lenjeria intimă se găseşte în comerţ în funcţie de personalitatea şi conformaţia fiecărei femei

Există lenjerie din bumbac, din dantelă, mătase, saten. Iar croiul este diversificat în funcţie de conformaţie, pe diferite genuri, clasică, de zi, pentru ocazii speciale, mai extravagantă. O poți asorta în funcţie de restul vestimentaţiei.

Poţi găsi chilot cu talie joasă foarte minuscul pe care îl poţi purta dacă ai un corp perfect, cu talie medie pentru aproape orice tip de conformaţie, şi cu talie înaltă care te ajută ca abdomenul tău să fie mai plat. Alte tipuri de chilot sunt de tip: tanga, brazilian, cu tăietură clasică, boxeri sau cel modelator pe nenumărate culori şi din diverse ţesături şi texturi.

Sutienele sunt şi ele diversificate pentru diferite forme şi mărimi de sâni. Un lucru este clar: nu dă bine ca bretelele sutienului să fie la vedere, astfel dacă porţi ceva foarte decoltat adoptă sutienul tip balconet care are bretelele detaşabile iar pe interior au siliconul care ajută să nu alunece sutienul.

Dacă porţi o rochie cu spatele gol, poţi purta sutien care se aplică doar în partea din fată ca spatele să rămână neacoperit.

O lenjerie de calitate se păstrează într-o formă foarte bună, foarte rar se întâmplă să ai surprize neplăcute precum: deşirări, rupturi, decolorări, sau efectiv să se lărgească încât să nu-ţi mai vină.

Dacă îţi achiziţionezi mai multe modele de lenjerie intimă, pe diferite nuanţe şi tipuri potrivite ţie, nu vei mai avea bătăi de cap ci vei fi pregătită pentru orice situaţie.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos