25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

De ce ne plac ciorapii LEVANTE

Probabil ați auzit de multe ori faptul că accesoriile sunt importante în modă sau că atenția la detalii e esențială pentru o persoană stilată. Atunci când investești într-un articol vestimentar de calitate, investești de fapt în confortul și imaginea ta. Dacă arăți bine, te simți bine și asta se traduce într-o vibrație pozitivă și asupra celor din jurul tău.


 

Fără să mergem prea departe cu teoria, astăzi vrem să vă povestim mai multe despre marca Levante, pe care o găsiți și în magazinul nostru. Ciorapii Levante sunt deja un nume cunoscut în lumea modei, atât în Europa, cât și în Statele Unite sau Australia și Noua Zeelandă. De fapt, în Australia, Levante e chiar lider de piață pe segmentul dresuri de calitate.


 

Producătorul italian e pus adesea pe cea mai înaltă poziție atunci când vine vorba de brandurile din această latură a industriei modei. Dresurile Levante au fost prezente la Săptămâna Modei de la Londra din luna februarie, în colecțiile pentru Toamnă/Iarnă 2016-2017. Brandul are o istorie de aproape 50 de ani și sunt recunoscute pentru politica lor care pune clientul în centrul atenției. Asta explică motivul pentru care ciorapii Levante sunt disponibili în nenumărate variante, culori, texturi, grosimi, stiluri etc.

Inima companiei este în Italia, în pitorescul orășel Castello Goffredo, pe o proprietate de zece hectare, lucru care demonstrează cât de importante sunt valorile, tradiția și principiile pentru această companie italiană. Levante încearcă să fie cât mai aproape de clienții săi și de aceea produsele sunt disponibile la nivel internațional.


 

Șosetăria aduce în Romania acest brand atât de iubit prin zeci de modele din diferite game. Pe scurt, iată MOTIVELE pentru care ar trebui să încerci cel puțin o dată dresurile Levante.

 

- Vei fi cucerită de modelele variate, cu broderii sau aplicații fine, așa cum ai văzut pe podiumurile de modă


- Sunt realizați din fibre de calitate și cu ajutorul unor tehnologii tradiționale de tricotare, specifice Italiei, țară renumită pentru industria modei


- Dresurile clasice de la Levante sunt rezistente și le poți purta de mai multe ori (până la urmă acesta este scopul unui dres clasic, nu?)


- Fiecare colecție este creată după un proces de cercetare care analizează nu doar trendurile, ci și nevoile clientelor
Vei găsi dresuri Levante mate, lucioase, subțiri, groase, colorate, clasice sau cu imprimeuri și cu siguranță va fi ceva pe gustul tău


- Ciorapii modelatori de la Levante combină esteticul cu funcționalitatea – vei avea o siluetă modelată și picioare frumoase, fără să cheltui sume enorme

 

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos