26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

Doamnelor, ce șosete purtați iarna?

De regulă, cum apare frigul în vieţile noastre automat trebuie să apelăm la hainele groase, încălțăminte de sezon și, bineînțeles, şosetele groase.

Chiar dacă unii dintre noi ne petrecem majoritatea timpului în locuri mai puțin friguroase: casă, maşină şi la birou, şosetele groase sunt prezente în șifonierul nostru. Indiferent dacă le purtăm mai mult sau mai puțin, ele există.



La sfârşit de săptămână, de exemplu, când programul nostru nu mai este identic cu cel din celelalte zile, când facem plimbări mai lungi în aer liber, când mergem la patinoar, la schiat, la orice altă activitate de sezon sau, efectiv, când ieşim afară să curăţăm maşina de zapadă, în toate aceste momente avem mare nevoie de şosetele groase.

Ştim că multe persoane nu obişnuiesc să poarte prin casă papucii de interior și, din comoditate, ei optează spre şosetele groase şi astfel s-a rezolvat problema.

Dacă nu suporţi încălţările destinate pentru iarnă care sunt foarte groase și butucănoase poţi purta ceva mai ușor, mai flexibil, dar ai nevoie cu siguranţă de niște şosete groase.

La noi poţi găsi şosete pentru toate gusturile şi stările.



Şosete cu diferite imprimeuri, cu dungi verticale, romburi, dreptunghiuri sau cu model doar în partea de sus, ele fiind extrem de colorate sau mai puțin colorate, pe care le poți asorta cu uşurintă la restul vestimentaţiei.

Şosetele viu colorate îţi oferă o stare de bine, pe lângă confortul pe care îl ai purtându-le. Sunt şosete confecţionate din lână, care sunt extrem de comode şi nu strâng piciorul sau cele care au în compoziţie bumbac cu puțin elastan.

Să nu uităm de cele clasice şi uni.

Toate acestea le poţi găsi pe diferite mărimi, începând de la 35 până la 46.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos