left-legs
right-legs

Dresul de revelion

Se apropie perioada sfârşitului de an în care majoritatea persoanelor petrec revelionul în locuri speciale care necesită o ţinută deosebită.

De regulă, femeile tind să fie cât mai feminine, senzuale, sexy, astfel purtând rochii speciale accesorizate cu grijă ca picioarele să fie cât mai atrăgătoare.

Este foarte important dresul pe care-l porţi, deoarece dacă nu este cel corect combinat cu restul ţinutei, aceasta îşi pierde din valoare.

Ce dres să porţi de revelion?

Mai întâi trebuie aleasă ţinuta, în funcţie de locaţia unde are loc evenimentul. Un local foarte select necesită o rochie elegantă. Dacă rochia este încărcată în texturi sau pur şi simplu croiul o spune, poţi purta nişte dresuri cât mai simple de culoarea piciorului, cu cât mai puţin elastan şi cât mai multă mătase.

Îţi recomand ca numărul de den să fie cât mai redus, să fie în balanţă cu materialul rochiţei elegante şi, având în vedere că evenimentul se petrece în interior, să nu ai discomfort din cauza căldurii.

Întodeauna dresul negru este foarte elegant, dar mare grijă cu ce anume îl asortezi. Dacă ai o rochie de culoare neagră nu îţi recomand dresul negru pentru că este o ţinută prea posomorâtă şi fără personalitate.

Dacă rochia ta este una mulată, ca să ai o talie de invidiat, poţi purta chilotul modelator cu talie înaltă precum şi dresul modelator.

Pentru femeile îndrăzneţe, dresul tip plasă ar fi o opţiune, dar recomand ca rochia să nu fie foarte extravagantă deoarece este prea mult. La astfel de evenimente ai opţiunea să porţi dres cu bandă sau ciorapi cu portjartiere, sunt foarte sexy!

Dacă revelionul îl vei petrece într-un stil mai rustic, dacă petreci şi în aer liber, poţi purta colanţi din microfibră ,cu siguranţă aceştia te vor proteja de frig. Iar dacă doreşti să ai o ţinută mai copilărească şi circumstanţele îţi permit, poţi purta jambiere care sunt până sau peste genunchi.

Pune-ţi în valoare picioarele de revelion, alege de la dresul clasic, dres tip plasă, cu bandă, cu pojartier, până la colanti, totul în funcţie de locaţia pentru care ai optat.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos