28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Șosete pentru sezonul rece

Sezonul rece ne forțează să ne schimbăm hainele pe care le purtăm, fără să ne abatem de la stilul nostru vestimentar. De fapt este un semnal de alarmă subtil pentru a proteja corpul nostru cu articole vestimentare care sunt în primul rând funcționale și în al doilea rând estetice.


Cele mai vulnerabile zone sunt extremitățile, precum degetele de la mână și de la picioare și zona capului, unde se pierde căldură. Iarna, șosetele subțiri de bumbac nu au ce căuta în picioarele unui bărbat, decât dacă ești, încontinuu, foarte aproape de o sursă de căldură sau îți place să îți fie rece. Dar, dacă îți petreci foarte mult timp pe afară, atunci trebuie să citești acest material în continuare.

Șosetele din lână sunt excelente dacă practici sporturi de iarnă, îți place să faci drumeții în acest sezon rece sau trăiești într-o zonă în care temperaturile scad brusc. Un alt plus al acestor șosete este că le poți purta și în casă dacă îți este lene să umbli cu păpuci de casă.

Lâna este unul dintre cele mai vechi materiale folosite pentru șosete. O parte dintre șosetele de lână sunt combinate cu materiale sintetice pentru a le crește durabilitatea și pentru a reduce frecarea. Ele sunt potrivite pentru cei care preferă drumețiile și care aleargă iarna,deoarece acestea absorb transpirația piciorului pe care o împing spre exterior. Un factor foarte important al șosetelor din lână este că rețin căldura în zona piciorelor.

Dacă dorești să le asortezi la ținuta ta îți recomand să alegi aceeași textură ca și a șosetelor. De regulă șosetele de lână arată bine cu pantaloni din flanel, lână, catifea sau tweed.

Sunt persoane alergice la lână și,din acest motiv, punem sănătatea pe primul loc. Astfel, dacă ești în această categorie și îți dorești ceva călduroas poți alege șosetele din bumbac cu interior flaușat.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos