15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Șosetele lycra

Șosetele lycra sunt cam singurele pe care le putem purta cu pantofi și pantalon atunci când se încălzește afară. Odată ce căldura își face simțită prezența, aceste șosete sunt de nelipsit din garderobă, dar și în ținutele noastre.

Dacă ești o femeie activă care poartă în cele mai multe cazuri pantalon, șosetele lycra îți sunt accesoriul de bază, de care nu te poți lipsi. Nu este indicat să porți pantofii pe piciorul gol. Oricât de moale ar fi pielea din care sunt confecționați, ai putea avea surprize neplăcute. Pantofii îți pot lăsa bătături sau urme dureroase, iar, din cauza lipsei șosetelor, piciorul îți poate transpira mult mai ușor și poate chiar aluneca.

La orice ținută (mai sport, casual, elegantă), poți purta aceste șosete care sunt foarte utile. Practic, fără ele, nu poți ieși din casă: atât sunt de necesare.

Șosetele lycra sunt fabricate în Europa la o calitate superioară și se pot purta la mai multe ținute, deoarece le găsești pe diferite modele: cu buline, cu model pe partea din spate a piciorului, cu model deosebit pe toată suprafața. Dimensiuni: 3/4, ½. Grosimi: de la 15, 20, 30, 40, 50, 60 den și texturi.

Șosetele medicinale, confecționate din lycra, vin cu elemente de masaj pe talpă. Culori: negru, gri, tan, mocca, ecru, lila deschis, londra, natural, visone, graphit.

Tot aici mai poți găsi pachete a câte două perechi de șosete lycra la preț avantajos, dar și beneficiul de a mai avea o pereche în plus pentru orice eventualitate.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos