25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Propuneri HOT pentru ținutele de Revelion

Noaptea cea mai așteptată din an se apropie și mai ales femeile fac planuri peste planuri despre felul în care se vor îmbrăca la petrecerea de revelion. Esențialul este să ne simțim bine în ceea ce alegem să purtăm și să ne și vină bine.

Colanții lucioși fac picioare să arate trăznet, sunt deosebit de sexy și sunt perfecți pentru evenimente speciale. Se cer purtați cu alte piese mate, cel mult cu un plic paietat. Dacă știi că atuul tău cel mai mare sunt picioarele, nu ezita să ți-i achiziționezi!

Și dacă tot am pomenit de animal print, una din tendințele fierbinți ale acestui sezon, îndrăznește să alegi o piesă, fie rochie, fie bluză sau de ce nu, colanți leopard, pe care să îi asortezi ingenios într-o ținută de petrecere șic. Colanții leopard merg foarte bine cu un top de bumbac alb, lejer, până peste fund, accesorizat cu bijuterii de fantezie aurii - o brățară, colier sau cercei supradimensionați, care să dea, împreună cu colanții, nota glam a întregului outfit. Poți să îi mai asortezi cu piese în orice culoare a imprimeului, cum ar fi negru, auriu, bej, maro. Împreună cu niște pantofi cu toc peep toe, acești colanți îți vor scoate la iveală tot potențialul de felină!



Iată o idee stylish, direct de pe covorul roșu, despre cum poți purta colanții leopard:





















Dacă stilul tău casual elegant nu te lasă în pace nici de Rev, poți asorta niște minunați colanți tip jeans cu niște pantofi cu toc micuț și o bluză paietată - neapărat!!! Alte modalități de a purta colanții tip jeans:

















Colanții simpli sunt must-have-ul oricărei femei în sezonul rece. Înlocuiește adesea cu succes ciorapii și, uneori, sunt mai comozi de purtat decât aceștia. Colanții simpli de 600 den sunt alegerea perfectă pentru o ținută cu rochie lucioasă sau sclipitoare sau cu o rochiță animal print, dacă tot sunt acum tendințele hot ale sezonului. Practic, îi poți asorta cu orice. Ce este minunat la colanții de 600 den de la noi din magazin e că elasticul de pe șolduri este lat de 4 cm, ceea ce permite colantului să se așeze perfect pe orice femeie, fără a scoate ”colăcei” nedoriți la iveală.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos