15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Rolul unui portjartier. 3 motive să îl purtăm măcar o dată

Portjartierul este deja o piesă vestimentară consacrată, dar care se înscrie mai degrabă la capitolul “vintage” decât la “în trend”. Cu toate că puține sunt femeile care încă îl poartă, noi vă oferim câteva motive pentru care merită încercat.

Portjartierul face parte din categoria articolelor vestimentare feminine și sexy. În urmă cu 70-80 de ani era considerat o necesitate. Dresurile femeilor erau susținute de portjartier, în lipsa benzilor adezive, cu silicon, așa că erau nelipsite din ținuta zilnică. Multe doamne și domnisoare se plângeau că erau incomode, lucru care a dus într-un final la inventarea ciorapilor-pantalon.

Gaseste portjartierul potrivit pe Sosetaria.ro
Sursa: Pinterest

În 1959, soția lui Allen Gant Sr., producător în industria de textile, a rămas însărcinată, așa că purtarea portajrtierului i se părea dificilă. Ea a reușit să își coase dresurile de lenjerie, iar soțul ei a apreciat atât de multe ideea încât a început să realizeze în premieră ciorapi-pantalon în fabricile sale.

 

De ce să purtăm portjartier?

 

În ciuda revoluției care a urmat în domeniu, femeile continuau să poarte portjartierul din mai multe motive. În primul rând, e o piesă feminină și sexy și acesta ar trebui să fie un motiv suficient de bun pentru care am dori să îl încercăm cel puțin o dată. În al doilea rând, recent, prestigioasa revistă Vogue îl numea “piesa sezonului”, așa că nu trebuie să ne facem probleme că avem de-a face cu o piesă demodată. Ba mai mult, portjartierul este recomandat femeilor care doreau să își impresioneze iubitul.




Gaseste portjartierul potrivit pe Sosetaria.ro

În al treilea rând, Dita Von Teese. Diva este deja cunoscută pentru aparițiile sale sexy în lenjerie vintage la diverse evenimente mondene. Dita este o fană a portjartierului și are nenumărate articole de acest gen în garderoba sa. De altfel, diva este conștientă de puterea de seducție pe care o are lenjeria feminină și dresurile bine alese.

 

Cum purtăm portjartierul?

 

În ceea ce privește sfaturile pentru o “bună purtare” a portjartierului, nu trebuie să țineți cont de prea multe aspecte. Mai exact, important este să alegeți dresuri special create pentru clemele portjartierului. Nimeni nu vă oprește să purtați cu ciorapi cu bandă adezivă, dar varianta clasică rămâne cea cu ciorapii care pot fi prinși cu cleme.

 

Bretelele portjartierului se ajustează precum cele ale sutienelor. Ideal ar fi să fie întinse și strânse bine, dar dacă alegeți să îl purtați la un eveniment la care veți sta mai mult jos, atunci ar trebui să vă asigurați că nu sunt strânse, ci mai lejere. Puteți să îl purtați în talie, pentru un look mai retro sau pe șolduri pentru un aer mai modern.

 

Cel mai important este ca atunci când ieși din casă, să te asiguri că portjartierul este comod și bretelele nu sunt foarte întinse. Pentru asta, trebuie să te și așezi pe scaun, pentru a te asigura că totul e în regulă.

 

Dacă ești în cautarea unei variante sexy, dar mult mai comode, ai întotdeauna la îndemână varianta dresurilor cu portjartier imitat sau cu imprimeu sub formă de portjartier. În acest caz vorbim de același efect seducător, dar cu un plus de confort.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos