15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Rutina tălpilor fericite

Ai vrea ca tălpile tale să aibă pielea moale, însă nu reușești din cauza încălțămintei frumoase și, adesea, incomode care ”te țin” pe ici pe colo? Sau ai o viață agitată și mergi mult pe jos, lucru care se vede pe picioarele tale? Ei, nu trebuie să renunți nici la papuci, nici la o viață activă. Trebuie însă să acorzi mai multă atenție picioarelor tale. Ca și mâinile, picioarele, inclusiv pielea tălpilor au nevoie de îngrijire. Iarna, la fel de mult ca vara, primăvara la fel ca toamna. Nu există nicio scuză să nu îți îngrijești picioarele și tălpile.

Cum faci. Mergi lunar la pedichiură pentru o înlăturare eficientă a pielii moarte și a mizeriei care intră vrând, nevrând pe sub unghii; după aceea încearcă să prelungești cât mai mult efectul astfel: dimineața, după duș, oferă-ți 2-3 minute de răsfăț pentru a-ți masa picioarele cu o cremă specială pentru ele: iarna una foarte hidratantă, vara poți să mergi pe ceva mentolat și, neapărat, cu protecție solară. Masează toată talpa și laba piciorului până când produsul intră de tot în piele. Alege apoi niște șosete de bumbac pentru ca piciorul să nu se usuce. Acest lucru e neapărat necesar și când stați în casă, indiferent de anotimp. Vara mai ales, tindem să le aruncăm pe toate de pe noi din cauza căldurii, însă dacă vă îngrijiți picioarele, folosirea șosetelor în casă, oricât de subțiri ar fi, ajută  pielea să nu se usuce, odată tratate cu cremă și să se mențină calde, pentru o absorbție mai bună a acesteia. Achiziționați-vă perechi subțiri, care nu țin foarte cald, și purtați-le pe acestea prin casă.

Pentru bărbați există și șosete antimicrobiene, care vor ține mirosul neplăcut departe.

Îngrijirea pielii tălpilor nu e atât de complicată, ocupă câteva minute din ritualul zilnic de îngrijire, în care trebuie inclusă. Odată ce devine rutină, va fi ca spălatul pe dinți și tălpile tale vor fi mai moi, mai hidratate, mai fericite.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos