15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Sa vorbim despre… ciorapi!

 

Femeile au vrut sa fie dintotdeauna placute de cei din jur. Ei bine, ciorapii au un rol important, punand in valoare frumusetea picioarelor!

 

Exista ciorapi pentru ocazii speciale si ciorapi pentru fiecare zi. In prima categorie intra ciorapii cu modele (laterale, tip plasa, in dungi), ciorapii cu jartiera si cei cu banda adeziva, foarte senzuali si atragatori. Dresurile cu modele pot fi purtate totusi si zilnic. De asemenea, pentru a va inveseli tinuta de fiecare zi, puteti inlocui ciorapii negri, maro sau cei de culoarea pielii cu cei albi sau colorati! Veti parea jucause si pline de viata!


Continutul de lycra ofera ciorapilor alura de care au nevoie pentru a pune in valoare femeia care ii poarta. Este recomandat ca la tinute elegante sa purtati ciorapi mai fini decat de obicei. De asemenea, unii stilisti nu recomanda purtarea ciorapilor negri la rochiile de seara ci inlocuirea acestora cu cei de culoarea pielii datorita posibilitatii de combinare a ciorapilor natur cu rochiile de orice culoare.

Unii stilisti sunt de parere ca ciorapii se poarta intotdeauna doar cu pantofi, in nici un caz cu sandale, altii sustinand ca aceasta combinatie depinde de tipul de sanda si de modelul ciorapului.

Alegerea este a dumneavoastra!

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos