28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Sfaturi pentru asortarea ciorapilor

A purta ciorapi nu e chiar aşa simplu cum pare. Pentru a evita nişte greşeli care pot face din ţinuta dvs. un eşec,  vă împărtăşim  nişte  sfaturi despre cum să potriviţi colanţii şi dresurile cu garderoba dvs.

După cum ştiţi, tendinţele modei şi ale accesoriilor sunt mereu în schimbare, de fapt, chiar de la sezon la sezon recomandările sunt altele. Cumpărarea unor ciorapi de culori diferite sau cu imprimeuri este o modalitate foarte bună să vă diversificaţi garderoba. Avantajul tinereţii, când combinarea celor mai ciudate culori nu pare o ciudăţenie, vă dă posibilitatea să vă reîmprospătaţi ţinutele pe care le aveţi deja.

Dacă alegeţi să purtaţi colanţi coloraţi, trebuie să ştiţi ce să evitaţi: rochiile colorate cu imprimeuri. Iar când purtaţi ciorapi de culoare uniformă, purtaţi pantofi in nuanţe neutre. Colanţi maţi sau strălucitori? Ei bine, cei maţi vă vor face sa arătaţi mai subţire, dar cei strălucitori sunt eleganţi şi plini de farmec.

Ciorapii negri sau de culoarea piciorului vor evidenţia picioarele frumoase şi hainele elegante. Si pentru că încă suntem în februarie, cel mai uşor mod de a vă crea o imagine sofisticată şi de a străluci  când temperaturile sunt scăzute este adoptarea unei ţinute foarte la modă: o pereche de colanţi negri, maţi şi un pulover lung sau o rochie tricotată, la care adăugaţi o centură mare pentru efect.

Fiţi atente la forma corpului dvs! Colanţii sau ciorapii în culori puternice se potrivesc cel mai bine cu picioarele subţiri şi lungi. Nu uitaţi, cu cât aveţi picioarele mai groase, cu atât mai mult trebuie să alegeţi culori închise. Dacă doriţi să creaţi iluzia unor picioare lungi şi subţiri, încercaţi nuanţe de violet/mov/bordeaux/bleumarin sau clasicul negru.

Atenţie la imprimeuri! Încercaţi să evitaţi imprimeurile mari, dungile orizontale sau ciorapii foarte coloraţi. Vă vor îngroşa picioarele şi sunt foarte greu de asortat. Dacă totuşi doriţi să purtaţi ciorapi cu un anumit desen sau model, păstraţi restul ţinutei cât mai simplu posibil.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos