15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Tendinţe sau stil în materie de dres

In ultimul timp, tot mai multe femei optează să se îmbrace în funcţie de ceea ce ,,se poartă”, ultimele apariţii din magazine sau ceea ce văd la alte femei, fără a cugeta şi a analiza dacă sunt potrivite stilului lor vestimentar sau constituţiei.

Cred că fiecare femeie îşi cunoaşte foarte bine conformaţia propriului corp. Prin urmare, atâta timp cât îţi accepţi calităţile, dar şi defectele, putem trece la pasul următor. Considerăm că dresul este la fel de important ca şi celelalte articole vestimentare.
Imaginează-ţi o ţinută impecabilă cu excepţia dresului care este defect: automat se anulează imaginea perfectă. Tot acelaşi efect îl are şi dresul total nepotrivit ţinutei şi conformaţiei chiar dacă acela este pe placul tău.

Înainte de a-ţi achiziţiona un dres, studiază bine eticheta ca să faci alegerea perfectă! Dacă ai picioare mai voluminoase sau multă celulită poţi opta pentru dresuri opace de minimum 50 den, cum ar fi: gri, negru, bleumarin şi să le eviţi pe cele cu imprimeu.
Pentru celulită vin în salvare şi dresurile modelatoare.

În cazul în care ai varice, poti purta dresuri opace şi medicinale, care ajută piciorul să aibă o circulaţie bună a sângelui. Dacă doreşti ca picioarele să pară mai lungi este bine ca fusta sau pantoful să fie din aceeaşi tonalitate cu dresul monocrom. Nu recomandăm dresul cu talie joasă dacă surplusul de grăsime tinde să atârne peste acesta. Dar, în acest caz, dresul pantalon modelator cu talie înaltă ajută surplusul să fie mai strâns şi la locul lui.

Dacă ai picioare perfecte, poţi purta orice fel de dres, din plasă, colorat, satinat, cu imprimeu, dar în aşa fel încât să se îmbine plăcut cu restul ţinutei.


Den-ul este un indicator al fineţii dresului, cu cât dresul are mai mult den cu atât este mai puţin fin. Cu cât numărul den-ului este mai mic atunci dresul este mult mai fin. De regulă, grosimea dresului se alege în funcţie de sezon, cu cât dresul tău are mai mult den cu atât eşti mai protejată de frig. Grosimea dresului trebuie să fie în funcţie de materialul fustei sau a pantalonului ca să fie într-o armonie plăcută.

Dă importanţă dresului pe care-l porţi! Astfel, vei beneficia de o ţinută mai apreciată.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos