28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
28 MARTIE | 24h cu Transport Gratuit
left-legs
right-legs

TOP 5 PIESE SUB 50 DE LEI PENTRU PRIMĂVARĂ

Vrei să îți reînnoiești garderoba pentru primăvară sau cel puțin să îi dai un refresh? Cel mai simplu e să achiziționezi accesorii sau articole vestimentare care pot fi purtate în mai multe combinații și cu diverse ocazii.


Foto: Pinterest

 

A venit primăvara și pentru multe dintre noi e deja o tradiție să facem curățenie și în garderobă. Scoatem afară hainele vechi pe care nu le mai purtăm și punem pe umerașe haine lejere, mai vesele și care ne reprezintă în momentul de față. Sezonul acesta vine și cu nenumărate evenimente pentru fiecare dintre noi. Fie că sunt nunți, majorate, petreceri, aniversări, absolviri și alte trăiri, toate ne duc în fața dulapului sau prin magazine, în căutarea celei mai potrivite ținute. După cum am mai spus și după cum probabil știți și voi, detaliile fac diferența.

 

Ne-am gândit să vă ușurăm sarcina de a alege cele mai potrivite accesorii pentru sezonul acesta și am făcut o selecție cu must-have-uri cu prețuri sub 50 de lei. Iată lista noastră:

 

Tălpici cu fibre de bambus sau ioni de argint

 

Primăvara tindem să mergem mai mult pe jos și atunci preferăm încălțămintea joasă, comodă. Doar că activitatea mai intensă duce adesea la picioare transpirate și disconfort. Pentru asta există tălpicii. Tălpicii cu fibre de bambus sau cu ioni de argint sunt creați special pentru a menține picioarele uscate. Lasă pielea să respire și oferă confortul de care avem nevoie. Disponibili în mai multe nuanțe.

Dresurile Marilyn Vita Bassa

 

Primăvara și vara aceasta nu scăpăm încă de crop tops, adică topurile scurte, care lasă la vedere abdomenul. Chiar și în ținutele elegante, aceste piese își găsesc ușor locul. La fel se întâmplă și cu rochiile decupate. În astfel de cazuri, alege dresurile Marilyn Vita Bassa. Au talia joasă, o bandă dantelată care fixează ciorapii în talie și cusături plate.

 

Portjartierul Lilly

 

Despre portjartiere am mai vorbit și v-am povestit deja de ce nu sunt o piesă chiar atât de sofisticată (a se citi „complicată”) precum se crede. Într-adevăr, e un accesoriu seducător, elegant, dar care poate să fie purtat chiar și zi de zi. De ce nu? În plus, este o variantă ideală de cadou pentru sora, prietena sau colega care se căsătorește. Nouă me place modelul Lilly din tul și cu aplicații dantelate.

Dresurile clasice Egeo

 

Sunt simple, clasice și merg la orice. Toate femeile au nevoie de cel puțin o pereche de dresuri într-o nuanță neutră la care pot să apeleze în caz de urgență, indiferent de eveniment. Noi vă recomandăm un model de la Egeo. Sunt dresuri subțiri, discrete, așa cum trebuie. Știm bine ce efect inestetic au dresurile lucioase, strălucitoare. Ciorapii Egeo sunt rezistenți și comozi. Trebuie să îi ai în sertarul cu lenjerie, just in case.


Toate recomandarile le găsiți pe Șosetăria.ro.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos