left-legs
right-legs

4 modele de ciorapi pentru tinute de senzatie

Dresurile sunt cele care favorizeaza deja de mult timp lumea modei, mai ales in sezonul rece. Reprezinta o completare plina de bun gust a tinutelor feminine si aduc cu ele si o serie de avantaje functionale. Faptul ca asigura picioarelor protectia necesara impotriva temperaturilor scazute este fara doar si poate un aspect fata de care fiecare ar trebui sa manifeste interes in perioada toamna-iarna.

De altfel si marile case de moda le-au inclus in defilari, in propunerile lor pentru outfituri senzationale de sezon. Completeaza astfel atat necesarul estetic, cat si pe cel ce vizeaza confortul purtatoarelor. Adeptele unor astfel de trenduri, ce au inclus astfel de detalii cu dublu rol in vestimentatie se bucura asadar nu doar de eleganta la superlativ, ci mai ales de protectie termica.

Din dorinta de a va oferi acelasi privilegiu – al confortului la nivel superior, dar si de a alcatui tinute de sezon interesante – va intampinam cu modele dintre cele mai variate de dresuri, precum si cu o serie de idei interesante pe care le puteti pune in practica, pentru a iesi in evidenta in orice decor.

4 modele de ciorapi ce pot fi asortate in tinute exceptionale

In functie de personalitate, de stilul preferat, va puteti opri asupra acelei idei care va starni interesul, ramanand sa comandati modelul potrivit de pe Sosetaria si sa va bucurati de aparitii publice de senzatie.

Ciorapi cu fundita

Sunt o optiune in acest sezon ciorapii in varianta neagra. Cei care dispun de detalii decorative precum sunt funditele – respectiv o fundita discreta satinata, ce denota feminitate in zona calcaiului, sunt chiar o alegere inspirata pentru cele care doresc sa se simta mereu in forma, indiferent de varsta. Se pot integra cu eleganta in tinutele casual ce au ca piese de baza fustele mini, ce ies in evidenta prin culori de toamna vedeta precum bejul, visiniul, culoarea nisipului, dar si diverse nuante de maro.

Ciorapi cu trandafiri sau diverse decoratiuni in aceeasi culoare

Ideali pentru reprezentantele feminine al caror interes este de a emana mister, senzualitate si feminism la cote superioare sunt ciorapii cu modele conturate prin detalii de culoarea rosu. Despre aceasta stie oricine ca este mai atractiva, ca starneste interesul reprezentantilor masculini, ca atrage priviri si ca este ideal a fi purtata cu orice ocazie selecta.

Asortati intr-o tinuta ce are ca piesa de baza o rochie fie complet rosie, fie doar cu detalii rosii minimaliste, dar care ies in evidenta, astfel de ciorapi pot aduce un plus estetic remarcabil. Nu mai sunt necesare alte completari.

Ciorapi cu banda adeziva

In functie de stil si personalitate, va puteti orienta dupa varianta neagra a ciorapilor cu banda adeziva. Sunt o alegere inspirata pentru a alcatui o tinuta sexy, potrivita pentru evenimentele nocturne si cu siguranta o incantare pentru privirea partenerului.

Cu dantela eleganta in partea superioara si o completare decorativa reprezentata de frunzulite, spre exemplu, buline, floricele, etc. ciorapii negri sunt neindoielnic potriviti pentru serile racoroase de toamna. O recomandare este de a-i asorta la o rochita neagra simpla, respectiv cu detalii de decor in partea decolteului cel mult pentru a nu incarca tinuta.

In cazul ciorapilor, cei cu banda adeziva cu dunga, pot constitui completarea mult dorita a vestimentatiei ce are o tenta sexy si eleganta. Gasiti in portofoliul nostru modele de ciorapi cu banda realizati din tesaturi fine si va puteti orienta, dupa diversele modele, in functie de sezon. Unele dispun de ornamente fine in partea de sus – ca de exemplu de o fundita satinata, care confera purtatoarei un iz de senzualitate. Usor descoperite, acestea devin arme de seductie irezistibile.

 

Ciorapi cu buline

Definiti de cusaturi plate insesizabile si tesaturi fine, ciorapii cu buline pe care ii gasiti in colectia noastra sunt alegerea ideala pentru publicul feminin care pune accent pe aparitiile chic, respectiv care prefera un stil smart casual mai indraznet. Singurele limite in a-i purta se refera la culorile specifice anotimpului rece. Cu siguranta ca efectul pe care il puteti obtine purtandu-i ca o completare a unei tinute cu decolteu generos este inegalabil. De preferat este sa ii combinati cu fuste sau chiar tinute casual pentru a echilibra un look aparte.

 

Captivate de astfel de idei de a purta ciorapii? Va asteptam pe site-ul Sosetaria cu numeroase modele de ciorapi cu care puteti jongla in definirea unor tinute de sezon exceptionale, feminine, in tendinte.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos