left-legs
right-legs

Ai luat PLASĂ?

Sperăm că doar sub formă de ciorapi! Asta fiindcă ciorapii plasă sunt modele ce merită să fie achiziţionate: nu se demodează prea uşor, nu sunt foarte fragili şi sunt foarte sexy.

Pentru mulţi, zilele săptămânii sunt un maraton care, în cazurile fericite, se încheie vineri. Atunci e momentul şi pentru puţin răsfăţ. Dacă planuieşti ceva în doi, noi îţi venim în ajutor - ciorapii plasă sunt perfecţi pentru seară. Recomandăm de data aceasta ciorapii tip plasă cu ochiuri mici, care disimulează incredibil de bine celulita - acolo unde ea există - şi subţiază piciorul, dând acea impresie de picioare lungi şi interminabile... mai ales dacă li se adaugă nişte platforme cu toc înalt, în stilul anilor 70! Stilul pin-up girl, marcat de dunga aceea neagră, verticală, pe ciorap, oferă mai multă senzualitate. Încearcă mai multe variante aici.

Ciorapi plasă, şi pentru ţinute office!

Nu vă sfiiţi să purtaţi ciorapii plasă şi în timpul săptămânii. Acum nu e nici prea cald, nici prea frig pentru ei şi se potrivesc de minune la o ţinută business cu o fustă până la genunchi sau puţin peste genunchi. Pentru a păstra nota sexy şi a nu cădea în vulgar, e de preferat să se vadă ciorapul tip plasă numai de la genunchi în jos.

Vă aşteptăm cu idei, sugestii şi pe Facebook. Vrem să ştim ce gândeşti!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos