15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

CE FEL DE DRESURI PURTĂM ÎN VARA ACEASTA?

Știu. Pare ciudat să vorbim de ciorapi, dresuri sau chiar șosete în sezonul de Primăvară/Vară, dar designerii au adaptat aceste accesorii și pentru lunile calde. Am decis să selectăm cele mai frumoase și ușor de purtat modele și să vă inspirăm.

Vestea bună este că nu trebuie să renunțați la modelele pe care, cel mai probabil, le aveți deja în garderobă. De la șosetele clasice, albe la portjartierul negru, designerii au readus în atenție multe elemente clasice. Până și culorile se încadrează în continuare în registrul standard, binecunoscut: alb, negru, nude.

Dresuri cu broderii


Anul acesta, brandul italian La Perla a impresionat criticii cu ciorapii și dresurile prezentate la Paris. Printre modelele care au urcat pe podium s-a numărat și Naomi Campbell care a purtat o ținută neagră formată dintr-un portjartier clasic, dresuri simple și un body cu inserții transparente, toate acoperite cu o rochie fină din dantelă.

Drsuri La Perla Spring/Summer 2015

Majoritatea modelelor au purtat dresuri cu portjartier albe, negre sau roșii. Noutatea o reprezintă broderiile realizate pe fiecare pereche de ciorapi. Aceste detalii au dat un aer sofisticat ținutelor. Broderiile au apărut și în show-ul Dolce&Gabbana, dar pe șosete fine, negre, din lycra sau dantelă.

Șosete vechi și noi


Noul tip de șosete e, de fapt, vechiul tip de șosete. Tipul clasic, alb, mai înalte, potrivite pentru sport sau cele colorate, în dungi au fost prezente în colecțiile semnate Rochas, Jacquemus, Sonia Rykiel. Bineînțeles, de cele mai multe ori au fost purtate cu pantofi sau chiar sandale.

Dresuri Spring/Summer 2015

Dacă de obicei nu am fi optat pentru o astfel de variantă, poate vara aceasta e momentul să îndrăznim și astfel de combinații. Șosetele cu buline sau cu modele vesele, în culori vii pot fi o variantă perfectă și jucăușă pentru vară.

Dresuri albe


Ciorapii albi sunt, probabil, printre cei mai puțin populari atunci când vine vorba de ținute de zi cu zi. Poate o să vă schimbați părerea după ce o să vedeți ce au purtat modelele la show-urile La Perla, Giamba, Wolford sau Francesco Scognamiglio. Cu buline, portjartier sau broderii, dresurile albe au fost la înălțime. Designerii i-au inclus în ținute feminine, în aceeași culoare sau nuanțe pastelate.


Dresuri albe Primăvară/Vară 2015

Dacă tot suntem la capitolul dresuri, designerii s-au gândit și la un element la modă în anii '90. Dresurile din lycra, subțiri și negre s-au regăsit în colecția La Perla Primăvară/Vară 2015. Purtate cu fuste scurte în culori vii, aceste accesorii au revenit în forță și e momentul să alegi perechea potrivită pentru tine.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos