18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Portjartierul. Ghidul pe care nu trebuie să îl ratezi

Cum se poartă portjartierul: ghid complet pentru orice femeie

Descoperă cum se poartă portjartierul pentru un plus de eleganță și senzualitate. Fii o apariție memorabilă cu acest accesoriu plin de feminitate.

Vrei să oferi un plus de feminitate ținutelor tale? Este foarte simplu să fii senzuală atunci când ai alături de tine accesoriile potrivite. Iar dresurile sunt o modalitate rapidă prin care îți poți face picioarele să arate senzațional. Și, dacă vrei să pășești cu încredere indiferent de situație, îți recomandăm portjartierul.

Dacă în prezent este privit ca un accesoriu vintage, trebuie să știi că portjartierul este în continuare o piesă vestimentară care te face să arăți și să te simți mai senzuală și mai sigură pe tine. Punându-ți în evidență formele, un dres portjartier ar trebui să fie nelipsit din garderoba oricărei femei.

După ce faci cunoștință cu dresurile, te vei îndrăgosti pe loc și vei înțelege frumusețea și eleganța accesoriului. Și nu vei fi singura care se va bucura de noua achiziție vestimentară. 

Pentru rezultate ideale atunci când integrezi portjartierul în ținuta ta, învață cum se poartă corect. Descoperă din articolul de astăzi care sunt secretele pentru o apariție memorabilă și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să încerci dresurile deosebite cu portjartiere.

Ce este mai exact portjartierul

În secolul trecut, portjartierul era o piesă vestimentară extrem de apreciată de femeile care doreau să poarte dresuri pentru a-și pune picioarele în evidență. Dar, odată cu apariția ciorapilor pantalon sau a celor cu bandă adezivă, portjartierul a intrat într-un con de umbră.

Cu toate acestea, el merită toată atenția femeilor care își doresc să atragă atenția partenerilor sau să se simtă pline de feminitate în fiecare zi.

În esență, portjartierul este o un material ce se poartă în talie și care susține, prin bretele, jartierele sau dresurile.

El este predecesorul ciorapilor cu bandă adezivă, care le ajută pe femei să aibă susținerea dorită pentru dresuri și să-și etaleze feminitatea în cel mai armonizat și manierat mod posibil.

Acum, el se poartă cu precădere la ocazii speciale, când dorești să-ți impresionezi plăcut partenerul sau când simți nevoia unei ținute senzuale și elegante. Îi poți alege chiar și pentru o zi la birou sau pentru un eveniment special care cere o ținută pe măsură.

Citește mai multe informații utile despre dresuri și ciorapi în blogul Șosetăria.

Cum se poartă portjartierul corect: secrete pentru a spori senzualitatea

Dresurile simple au devenit o comoditate pentru orice femeie. Însă dacă vrei să construiești o ținută sexy pentru seri speciale, portjartierul este soluția cea mai sigură.

Iată cele 3 reguli esențiale pe care trebuie să le urmezi ca să fii mereu admirată atunci când porți portjartiere:

1. Lasă ciorapii cu bandă adezivă de o parte.

2. Alege întotdeauna produse de calitate.

3. Portjartierul se poartă în talie.

Hai să detaliem puțin fiecare sfat, pentru o experiență cât mai plăcută cu dresurile portjartier!

Când am spus că e nevoie să lași de o parte ciorapii cu bandă adezivă, ne-am referit la alegerea potrivită a dresurilor pentru zilele în care dorești să porți portjartierul. Mai exact, pentru acest tip de ținută, există ciorapi special creați, care nu sunt prevăzuți cu niciun alt sistem de susținere.

Deși sunt femei care optează pentru ciorapii cu bandă din silicon pentru a-i prinde de portjartier, tu reține că acest lucru este o greșeală. De ce? Simplu: pentru că banda adezivă este mai groasă și nu permite prinderea corectă a clemelor portjartierului. Plus că, poți obține un aspect nedorit în acest caz și să pierzi din discreția unui portjartier clasic.

Caută întotdeauna dresuri fine pentru portjartierul tău. Ele sunt cele care oferă un plus de eleganță picioarelor tale. Simte-te seducătoare de fiecare dată când optezi pentru acest accesoriu.

Cât despre calitatea dresurilor pe care le porți, cred că ai reținut deja esențialul. Ciorapii și accesoriile de calitate se traduc printr-o putere de seducție mai mare și printr-un confort sporit. În plus, rezistența lor este mai mare.

La fel ca sutienele, portjartierele de calitate se recunosc după elementele de prindere. Un dres portjartier are cleme din metal, care îți oferă susținerea optimă. De asemenea, materialul ciorapului este unul mai fin, dar în același timp, mai rezistent.

Iar portjartiera, fie că e din bumbac, satin sau dantelă, trebuie să fie un accesoriu calitativ.

De ce se poartă portjartierul în talie

Pe scurt, pentru a-ți oferi susținerea de care dresurile tale au nevoie atunci când vrei să arăți impecabil. Principalul scop al portjartierelor este acela de a preveni alunecarea dresurilor. Ei bine, pentru ca misiunea să fie dusă cu brio până la capăt, cel mai bun punct de sprijin pentru accesoriul tău este talia.

Deși în reviste, în reclame sau la televizor este posibil să vezi banda purtată pe șolduri, purtarea portjartierului în talie îți oferă mai mult confort. În special atunci când piesa vestimentară face parte din ținuta ta cu regularitate.

Pentru toate categoriile de portjartiere, purtarea corectă se traduce printr-o imagine impecabilă. Știai că există mai multe tipuri de benzi de susținere, în funcție de lățime?

Este vorba despre:

• cele înguste, compuse din elastice ajustabile;

• cele cu lățime medie (10-12 centimetri);

• cele cu o lățime mare, de tip corset.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, atunci când îl ridici deasupra șoldurilor, te bucuri de confort sporit și siguranța susținerii pe tot parcursul purtării.

Sfaturi pentru a nu îmbrăca în mod eronat portjartierul

Te-ai hotărât să încerci și tu accesoriul seducător? Sunt câteva diferențe între dresurile clasice și ciorapii cu portjartier. Iată care sunt pașii atunci când vrei să îmbraci un dres portjartier!

Pasul 1: Îmbracă portjartierul

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să îmbraci banda portjartier. Apoi, desfă clema de prindere a dresurilor. Atunci când vei desface din ambalaj portjartierul tău, vei observa o clemă de prindere. Unele accesorii sunt prevăzute cu cleme din plastic, iar altele, cu cleme metalice. Cel de-al doilea tip este mai rezistent și oferă o susținere mai bună, dar și cele din plastic sunt excelente pentru purtarea ocazională.

Înainte de a îmbrăca ciorapii, ei trebuie prinși în această clemă. Deci, primul pas este să o desfaci cu atenție, pentru a nu strica mecanismul.

Pasul 2: Așezarea ciorapilor.

După ce clema este desfăcută, pregătește-o pentru prinderea ciorapilor. Îmbracă dresurile și așază-le între partea din spate a clemei și închizătoare. Reglează lungimea baretei de prindere în funcție de înălțimea ta, la fel cum faci și la bretelele sutienului. Apoi, prinde dresul cu partea de cauciuc a clemei.

Pasul 3: Securizează dresurile. 

Trage dresul peste butonul din cauciuc pe care, apoi, trebuie să-l introduci în partea mai îngustă a închizătorii metalice.

În cazul în care îți dorești să porți portjartiere zilnic, alege o variantă cu mai multe bretele. Dacă vrei un nivel ridicat de susținere, modelele cu 6 bretele sunt ideale.

Acum că știi cum se poartă corect accesoriul sexy, tot ce-ți rămâne de făcut este să alegi modelul preferat de portjartier. Te invităm să răsfoiești catalogul Șosetăria pentru a descoperi varietatea de dresuri potrivite pentru orice ocazie.

Fii seducătoare cu portjartiere care să-ți pună în evidență corpul!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos