18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Un nou magazin Șosetăria la Iulius Town Timisoara - marea deschidere la 1 Septembrie

 

Într-o societate în care majoritatea deschid covrigarii sau frizerii (necesare desigur), Șosetăria a pregătit o surpriza pentru timișoreni - deschidem un nou magazin în incinta Iulius Town Timișoara (noul nume pentru fostul Iulius Mall), mai exact un adevărat pop-up store, definit de șosete super colorate și funny, dar și alte articole stilate - așa cum v-am obișnuit și până acum.

Vă așteptăm la sfarșitul acestei săptămâni, în data de 1.09.2019, în Iulius Town Timișoara, pentru a ne bucura împreună la marea deschidere a magazinului Șosetăria care va fi amplasat la etajul 1, mai exact între magazinul Cupio și Office Shoes. Va fi mai mult ca simplu să ne găsiți, mai ales că decorul acestuia va fi plin de culori vesele, dar și de atitudinea noastră primitoare.

Vino și tu în noul pop-up store pentru a-ți aproviziona garderoba cu șosete super colorate și funny

Departe de semnificația conceptului clasic de șosete, produsele noastre vă vor încânta prin ideea inovativă ce o înglobează. La fel ca cele pe care le regăsiți în magazinul nostru online, sunt produse ce se deosebesc prin calitatea durabilă, prin confortul pe care vi-l asigură la purtare, dar mai ales prin imprimeurile jucăușe, prin coloristica variatăși stilul unic ce le caracterizează.

Dorim să aducem mai aproape de voi soluții practice prin care să îi surprindeți pe cei dragi. Șosetăria este un cu totul alt concept de magazin, dedicat șosetelor super colorate, ideale pentru ținute trendy. Orice model va deveni un cadou perfect atât pentru voi înșivă, cât și pentru prietenii din cercul vostru.

Alungați plictiseala zilelor mohorâte care vor veni odată cu instalarea toamnei, cu ajutorul unor șosete viu colorate, precum șosetele Nanushki pe care le regăsiți în noul nostru magazin. Acestea sunt tematice și cu siguranță veți găsi că sunt perfecte pentru cadouri! Nu doar produsele brand-ului Nanushki fac parte din surprizele pe care le-am pregătit pentru voi în ziua marii deschideri din data de 1.09.2019, de la Iulius Town Timișoara!

Magazinul nostru vă întâmpină cu o varietate de sosete lycra cu model de la Fiore (deosebite de altfel, așa cum le găsiți și în magazinul nostru online) - cele care vor contura eleganța ținutelor trendy  preferate, alături de multe alte modele de șosete și dresuri din categoria celor clasice - indispensabile de altfel în completarea outfit-urilor de zi cu zi. Suntem o Șosetărie, deci mereu o sursă de încredere pentru publicul larg, indiferent că nevoia fiecăruia vizează o pereche de dresuri orișosete clasice sau soluții pentru completarea unui look trendy, actual - și anume sosetele colorate din bumbac Nanushki ce însufletesc noul pop-up store.

Nu putem spune niciodată că avem suficiente șosete în sertarul comodei, iar modelele care completează rafturile noului magazin Șosetăria vor transforma această afirmație înuna veritabilă. Cu atât mai mult veți îndrăgi produsele noastre când veți descoperi locul pe care ne place să-l considerăm un paradis al culorilor, definit prin șosete confortabile și trendy - pop-up store-ul care promite să depășească orice așteptări.

Abia așteptăm să ne întâlnim la marea deschidere din 1 Septembrie în Iulius Town Timișoara - etaj 1, amplasat între Office Shoes și magazinul Cupio! Nu uitați să îi luați și pe prietenii voștri cu voi pentru aprofita impreuna de preturile atragatoare, dar si de reduceri de pana la 30% la diverse produse!!

 

 

 

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos