18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Chiloti din bumbac sau microfibra dama

Produsele 1-40 (din 40)

Chiloti din bumbac sau microfibra dama

Produsele 1-40 (din 40)

Chiloti tanga si brazilieni femei

Chilotii reprezinta unul dintre cele mai discrete si importante accesorii feminine si ar trebui alesi cu atentie. Indiferent daca preferi modelul de chiloti clasic, brazilieni sau tanga din bumbac, cu talie inalta sau talie normala, acestia trebuie sa ti se potriveasca cat mai bine si sa fie cat mai confortabili! De asemenea, ar trebui sa iti puna in valoare silueta si sa iti dea un plus de incredere si de siguranta in tine insati!

Iata cateva aspecte de care ar trebui sa tii cont cand cumperi chiloti de dama.

Alege masura potrivita!

Alegerea lenjeriei intime potrivite este cruciala pentru a nu se vedea inestetic pe sub haine si a te simti cat mai confortabil. De aceea, inainte de a cumpara un chilot de dama, masoara-ti cu atentie talia si soldurile, verifica-le de doua ori si studiaza catalogul de marimi.

Alege chiloti cu elastic ferm

Indiferent daca ai ales un chilot tanga sau unul brazilian, chiloti cu croiala sau boxeri de dama, fermitatea elasticului este cruciala! Cu siguranta nu ai vrea sa fii nevoita sa ii aranjezi toata ziua pentru ca aluneca! Alege un model cu elastic ferm in talie pe care sa fii sigura ca ramane bine fixat intreaga zi.

Ia in considerare lenjeria de corp din bumbac!

Cand vine vorba de confort, calitate si durabilitate, bumbacul castiga detasat, indiferent de modelul de chilot ales! Acesta este un material respirabil si te va mentine uscata si curata intreaga zi. De asemenea, previne infectiile bacteriene si fungice si nu provoaca alergii si eruptii cutanate.

Pentru tinutele mulate alege lenjeria sintetica

Chilotii elastici din materiale sintetice precum lycra sunt cea mai buna alegere pentru tinutele cu fuste, pantaloni sau rochii mulate. Acestia stau foarte bine intinsi pe burta si pe fese si nu se vor vedea pe sub haine.

  Produsul a fost adaugat in cos