Stimati clienti, magazinul nostru se afla in re-organizare. Momentan putem livra doar produsele DIN STOC.
(0748) 066.416
Luni - Vineri 9.30 AM - 16.30 PM
Coș cumpărături

Coșul dumneavoastră este momentan gol!


  Ciorapi pentru gravide

  De regulă, perioada de sarcină a fiecărei femei este una fericită în care simţi că trebuie să ai mult mai multă grijă de tine din punct de vedere alimentar, igienic, dar si vestimentar.

  Odată ce avansezi cu sarcina, burtica ta creşte din ce în ce mai mult iar hainele pe care le porţi îţi dau bătai de cap. Aşa cum multe dintre viitoarele mămici adoptă purtarea hainelor de gravidă, la acest capitol intră şi dresul pentru gravide.

  Este foarte important să nu ai discomfort, să te poţi mişca liberă fără a-ţi afecta sarcina. Astfel, îţi recomandăm acest dres destinat ţie, care eşti însărcinată, care tinzi să fii cât mai relaxată în aşa fel încât burtica ta să nu aibă de suferit.

  Produsele 1-4 (din 4) « 1 »
  29.90 Lei 25.00 Lei
  • - 16%
  Produsele 1-4 (din 4) « 1 »

  Dresul pentru gravide este foarte bine conceput, încât circulaţia sângelui să nu-ţi fie afectată, burta să fie protejată, acesta fiind conceput după forma burţii şi pentru diferite mărimi.

  Ai opţiunea de a alege nuanţa precum şi grosimea acestora: 20, 40, 60, 100 den. Astfel, dacă îţi alegi mărimea potrivită a dresului pentru gravide nu te va incomoda, fiind bine conceput.