15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
left-legs
right-legs

Ciorapi si Dresuri Gravide

Produsele 1-17 (din 17)

Ciorapi si Dresuri Gravide

Produsele 1-17 (din 17)

Ciorapi compresivi femei insarcinate

Din cauza modificărilor hormonale, a cresterii in greutate si a altor schimbări majore din organism, femeile insărcinate pot experimenta disconfort si sunt susceptibile pentru aparitia varicelor, durerii si crampelor la nivelul picioarelor. Pentru ele, insă, există dresuri de gravide, special concepute pentru a le ajuta să depăsească mai usor această perioadă.

Ciorapii compresivi pentru gravide sunt dresuri cu efect terapeutic care presează picioarele si gleznele si ameliorează circulatia sanguină din zona picioarelor.

Iată o parte din beneficiile dresurilor pentru gravide!

Picioarele se umflă mai putin

In timpul sarcinii, corpul produce cu pană la 50% mai mult lichid, acest lucru fiind cauza umflării excesive a picioarelor. Din fericire, ciorapii de gravide asigură o presiune blandă asupra picioarelor si reduc in mare măsură acest disconfort!

Imbunătătesc circulatia si reduc durerea la nivelul picioarelor

Odată cu inaintarea in sarcină, schimbările hormonale cresc riscul aparitiilor cheagurilor de sange si facilitează tromboza venoasă. Purtand ciorapi compresivi de sarcină este prevenită formarea cheagurilor de sange. De asemenea, se imbunătăteste circulatia sangelui si reduse durerile de picioare.

Reduc riscurile de varice

Purtand ciorapi pentru gravide, femeile insărcinate sunt mai ferite de riscul de a face varice. Dresurile de gravide imbunătătesc considerabil circulatia sangelui si reduc venele varicoase.

Sunt versatili si confortabili

Ciorapii pentru gravide sunt speciali conceputi pentru a oferii femeii insărcinate tot confortul de care are nevoie in timpul sarcinii. Acestia sunt elastici si nu vor strange in zona burticii si, totodată, căldurosi si plăcuti la purtare. Astfel, viitoarea mămică poate purta orice tinută doreste, fără a renunta la elegantă si confort si fără să isi facă griji pentru sarcină.

Alege să ai grijă de tine in perioada de sarcină si poarta ciorapi medicinali pentru gravide! Pe langă faptul că te vei simti cat se poate de confortabil, vei arăta minunat! Totodată, sunt eliminate in mare parte durerile de spate si de picioare si reduse riscurile de a face varice!

  Produsul a fost adaugat in cos