(0748) 066.416
Luni - Vineri 9.30 AM - 16.30 PM
Coș cumpărături

Coșul dumneavoastră este momentan gol!


  Jambiere femei

  Aici poţi găsi jambiere până la genunchi şi mai sus de genunchi, de la jambiere sau şosetă peste genunchi stil classic, până la jambiere cu modele ieşite în relief, jambiere decorate cu ciucuri. Culorile sunt: bej, negru, maro, gri, maro închis și gri închis. Sunt confecționate din bumbac, lână, poliamidă, acrylic, chiar şi angora într-un procent mai mic.

  Acestea pot fi purtate în nenumărate moduri. Le poţi purta cu fustă, colanţi, pantalon mulat, pantalon scurt, iar încălțămintea poate fi, în funcție de ținută, pantofi, ghete sau cizme.

  Produsele 1-7 (din 7) « 1 »
  Produsele 1-7 (din 7) « 1 »

  În trecut, termenul de jambiere reprezenta învelitoare de piele, de lână sau de postav, care acoperă şi protejează piciorul de la gleznă până aproape de genunchi.

  În prezent, poate că acest termen te duce cu gândul la activităţile sportive, dar în prezent lucrurile stau altfel. În comerţ au aparut şi jambiere care nu au doar scopul de protecţie a piciorului ci rolul de a–l înfrumuseţa, de a-l face cât mai sexy. Purtând aceste jambiere îţi poţi accesoriza ţinuta într-un stil propriu.