18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

Sosete lungi, scurte din bumbac si bambus barbati

Produsele 1-25 (din 25)

Sosete lungi, scurte din bumbac si bambus barbati

Produsele 1-25 (din 25)

Ciorapi subtiri sau grosi de iarna barbatesti

Sosetele simple pentru pantofi, lungi sau scurte, din bumbac, din bambus sau din alte materiale de calitate, pot face diferenta intre o tinuta reusita si un esec. Degeaba porti cel mai elegant constum pe care il ai, daca nu ai ales o pereche de sosete barbatesti potrivite!

Alege grosimea sosetelor in functie de anotimp

Grosimea ciorapilor este si ea importanta si ar trebui corelata cu anotimpul. Astfel, iarna ar trebui sa alegi o pereche de sosete lungi groase pentru bocanci sau ghete, din lana sau din bumbac, care iti mentin picioarele uscate si calduroase. Vara, insa, ar trebui sa mizezi pe sosete scurte subtiri, din bumbac sau din bambus care iti mentin piciorul uscat si racoros si se asorteaza perfect cu pantalonii si pantofii.

In magazinul nostru vei gasit toate tipurile de sosete de care ai putea avea nevoie la preturi foarte atractive.

Sosete pentru costum

Pentru o tinuta casual sau un costum de haina, barbatii ar trebui sa aleaga sosete pentru costum. Acestea sunt confectionate din bumbac, pot fi lungi sau scurte si se  gasesc in magazinul nostru in diverse culori si modele. Important este sa le asortezi cu pantalonii si, totodata, pentru versatilitate, sa te orientezi catre culorile mai inchise.

Sosetele pentru drumetii si bocanci

Cand pleci in drumetii pe munte ai nevoie de bocanci si de sosete potrivite pentru acestia, adica de modele rezistente la vremea rea si la temperaturile extreme, care iti mentin piciorul uscat si cald si iti asigura confortul de care ai nevoie. De asemenea, trebuie sa fie bine fixate pe picior si sa nu alunece.

Sosete lungi si scurte

In magazinul nostru vei gasi diverse lungimi de sosete si ciorapi barbatesti, astfel incat sa poti alege exact ceea ce ai nevoie in functie de preferinte, de ocazie si de vestimentatie. Nu uita ca un anumit model de ciorapi te va ajuta sa iti completezi stilul si va da tinutei tale un finisaj perfect.

  Produsul a fost adaugat in cos