26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

4 motive pentru care bărbaţii nu pot purta şosete albe

Una dintre cele mai cunoscute reguli de vestimentaţie pentru bărbaţi e cea împotriva şosetelor albe. Cu excepţia cazului în care sunt purtate la pantofii de sport şi pentru activităţi sportive, şosetele albe sunt un mare NU în garderoba masculina. Este o regulă atemporală la fel de incontestabilă ca şi cea a potrivirii curelei cu pantofii, iar dacă nu eraţi pe deplin convins, să sperăm că după ce vă dăm patru motive, veţi sta departe de combinaţia cu şosetele albe.

Şosetele albe nu se potrivesc la nimic


Dacă nu sunteţi proprietarul unei plantaţii de trestie de zahar în vreun ţinut mereu însorit, probabil nu purtaţi pantaloni albi în mod regulat. Şi dacă nu purtaţi pantaloni albi în mod regulat, şosetele albe nu se potrivesc cu nimic din garderoba dvs. În afară de momentele în care purtaţi un trening sau pantaloni sport, probabil purtaţi acelaşi lucru ca şi 90% din populaţia de sex masculin: blugi/jeanşi sau, ocazional, pantaloni casual. Iar cei dintre dvs care au cât de cât noţiuni de stil ştiu că şosetele ar trebui să se potrivească cu pantalonii. Deci, dacă aveţi un sertar plin cu ciorapi albi, vă cam aflaţi în încurcătură, pentru că la orice i-aţi purta, nu arată bine. Investiţi într-o colecţie de şosete negre, bleumarin şi gri, care vă vor completa garderoba existentă mult mai bine.

Şosetele albe se murdăresc


Orice bărbat care a făcut greşeala de a purta lenjerie intimă albă intr-o noapte fierbinte de dragoste poate să vă spuna că petele devin jenant de pronunţate pe un fundal alb. Umilinţele care pot apărea în urma purtării şosetelor albe sunt similare (deşi, desigur, mai puţin traumatice) - în special în timpul iernii, atunci când zăpadă fleşcăită şi noroiul sunt peste tot şi gazdele au obiceiul de a le cere musafirilor să se descalţe. Deci, data viitoare când vă pregătiţi să încălţaţi o pereche de şosete albe înainte de a merge la o petrecere acasă la cineva, imaginaţi-vă următorul scenariu: gazda vă prezintă o tânără superbă, pe care speraţi să o fermecaţi cu umorul şi flerul dvs. Pe măsură ce începe să se simtă bine în compania dvs şi vă aşezaţi confortabil pe canapea, intinzându-vă picioarele, observaţi ruşinat că pe şoseta dvs albă tronează o pată de sos pe care aţi transportat-o de pe podeaua bucătăriei până în camera de zi. Dacă aţi fi purtat şosete închise la culoare, ea nu ar fi observat şi aţi fi avut o şansă.

Şosetele albe sunt îmbrăcăminte sport


Indiferent dacă şosetele albe au fost sau nu concepute iniţial ca parte a îmbrăcăminţii sport, cu siguranţă acum sunt percepute ca atare. Şi la fel cum nu aţi îndrăzni să purtaţi la cină un tricou de fotbal pe sub sacou, aşa nu ar trebui să visaţi vreodată să vă „potriviţi” şosetele albe cu blugii sau cu pantofii. Şosetele albe arată bine cu: pantaloni scurţi de atletism şi pantofi de alergat. Şosetele albe arată ridicol cu: orice altceva.

Cu şosetele albe e prea uşor


Se ştie deja că bărbaţii nu sunt întotdeauna preocupaţi de ce cu ce se asortează şi puţin le pasă de lucrurile care nu se văd sau au şanse mici să se vadă. Însă alegerea şosetelor albe e calea scurtă şi uşoară, pentru că de multe ori nu se văd. Încetaţi să faceţi lucrurile pe fugă şi cu nepăsare pentru că vă prejudiciaţi propria imagine. Începeţi prin a vă potrivi şosetele cu pantalonii, apoi treceţi la asocieri mai îndrăzneţe şi  coordonaţi-le cu alte accesorii cum ar fi cravatele şi batistele de buzunar. Culoarea şosetelor poate părea un detaliu banal, dar atenţia la detalii este cea care distinge bărbatul şi conturează percepţiile altora despre el.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos