left-legs
right-legs

Dresuri si ciorapi sexy pentru portjartiere

Produsele 1-22 (din 22)

Dresuri si ciorapi sexy pentru portjartiere

Produsele 1-22 (din 22)

Dres pentru portjartiere sau imitatie portjartiere

Alege si tu sa descoperi secretul femeilor increzatoare, sexy si provocatoare si poarta ciorapi cu portjartier si lenjerie sexy! Chiar daca nu se vor vedea, poti sa fii sigura ca vor intoarce multe priviri pe strada!

In aceasta colectie vei gasi mai multe perechi de ciorapi pentru portjartier, modele sexy si provocatoare atent selectionate din colectiile celor mai renumiti producatori.

Indiferent daca vei opta pentru ciorapii cu model, pentru rosu vibrant, negrul fascinant sau albul pur, trebuie sa ai aceasta experienta si sa descoperi secretul femeilor elegante, rafinate si atragatoare.

Ciorapii pentru portjartier  - accesoriul sexy pentru orice tinuta!

Daca vrei sa abordezi o tinuta senzuala si, totodata, sa te simti fabulos, trebuie sa alegi  ciorapii cu portjartier! Este unul dintre cele mai sexy articole de imbracaminte si ii poti gasi in modele, culori si stiluri variate, astfel incat sa poti alege exact ceea ce ti se potriveste mai bine!

Indiferent daca iti doresti un look sexy, elegant sau provocator, dresurile pentru portjartiere vor completa perfect orice tinuta si te vor face sa te simti plina de feminitate si de incredere!

Cum se poarta dresurile cu portjartier?

Daca esti la primele tale portjartiere, este bine sa stii cum se fixeaza corect:

  • Incepe prin a pune centura portjartierului in jurul taliei astfel incat curelele sa cada pe coapsa; evita sa o strangi prea tare pentru a nu te simti inconfortabil.
  • Fixeaza carligele. Pentru a-ti fi mai usor sa le prinzi pe cele din spate, roteste centura in fata;
  • Pune-ti dresurile pentru portjartier care pot fi clasice, cu banda de silicon sau cu elastic in partea superioara.
  • Fixeaza dresurile cu elementele de prindere ale portjartierului si regleaza curelele astfel incat sa obtii lungimea potrivita. Daca vei sta mai mult timp jos, alege sa le lasi mai largi, iar daca stii ca vei petrece mai mult timp in picioare sau ca vei merge pe jos, le poti face mai scurte, astfel incat dresurile sa stea cat mai intinse.
  Produsul a fost adaugat in cos