15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
left-legs
right-legs

Portjartiere si jartiere cu dantela dama

Produsele 1-7 (din 7)

Portjartiere si jartiere cu dantela dama

Produsele 1-7 (din 7)

Centuri portjartier dantela femei

Daca in urma ca 70 de ani, portjartierele erau o necesitate, in prezent sunt printre cele mai sexy si mai provocatoare accesorii vestimentare pe care le poate purta o femeie! Usor de purtat, versatile si extrem de feminine, portjartierele ci ciorapii pentru acestia nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei moderne!

Ciorapii portjartiere - accesoriul pe care il poti purta la orice tinuta!

Daca in trecut femeile aveau nevoie de portjartier pentru a-si sustine ciorapii, in prezent, datorita aparitiei dresului pentru portjartier care poate fi cu banda siliconata in partea superioara, ele ar putea renunta la acest accesoriu. Totusi, o pereche de ciorapi plasa cu portjartier vor scoate instant din anonimat orice tinuta de zi sau de seara, casual sau de ocazie!

Ciorapii portjartier cu dantela sunt culmea rafinamentului si a elegantei si, chiar daca nu se vad, poti sa fii sigura ca vor atrage multe priviri admirative!

Femeile elegante poarta lenjerie sexy!

Ca sa fii eleganta ai nevoie de o atitudine increzatoare si de un look rafinat si plin de feminitate. Pentru a avea o experienta completa, iti recomandam sa porti lenjerie sexy si un set de portjartiere - este combinatia care creeaza momente imposibil de uitat!

Concepute pentru ocazii speciale, dar si pentru a te ajuta sa intri in contact cu zeita din tine, lenjeria sexy, un portjartier negru si o pereche de ciorapi cu model completeaza perfect orice tinuta atragatoare!

De ce merita sa porti dresuri si portjartiere cu dantela?

Portjartierele si dresurile cu dantela sunt combinatia completa si perfecta pentru a atinge maximum de senzualitate si a te simti increzatoare si atragatoare! Acesta poate fi secretul tau! Iti va crea o tare de spirit incredibila, vei deborda de feminitate, vei aduce multe zambete admirative pe chipul barbatilor si va deschide multe usi. Si nimeni nu va stii despre ce este vorba, ci doar va vedea ca radiezi!

  Produsul a fost adaugat in cos