17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
left-legs
right-legs

Dresuri si ciorapi marimi mari

Produsele 1-41 (din 82)

Dresuri si ciorapi marimi mari

1 din 2

Produsele 1-41 (din 82)

Dresuri compresive XL/2XL/3XL

Dresurile marimi extra sunt, fara indoiala, un accesoriu important din garderoba unei femei mai corpolente sau insarcinata! Pentru a arata cat mai bine in ei, ciorapii marimi mari trebuie sa fie de calitate, sa se potriveasca stilului femeii care ii poarta si, desigur, sa fie cat mai potriviti!

In magazinul nostru vei gasi o colectie atractiva de marimi extra, de la ciorapi compresivi marimi mari, la ciorapi cu model marimi mari sau ciorapi cu banda adeziva marimi mari!

Cine are nevoie de dresuri marimi mari?

Dresurile in marimi mari sunt necesari femeilor insarcinate, dar si celor atletice sau corpolente care doresc sa fie atractive si elegante. De asemenea, in aceasta categorie se pot gasi si ciorapi compresivi marimi mari care au roluri terapeutice. Intrucat asigura o compresie blanda la nivelul gleznelor si picioarelor, acesti ciorapi medicinali in marimi extra imbunatatesc circulatia, reduc durerile de picioare si riscurile de a face varice.

Fii frumoasa in orice anotimp!

Daca este iarna, femeile plinute sau insarcinate pot alege sa poarte ciorapi grosi marimi mari si, daca vor sa fie senzuale, pot opta pentru ciorapi cu plasa marimi mari sau ciorapi cu banda adeziva marimi mari. Dimensiunea este importanta si, pentru a arata cat mai bine ar trebui aleasa culoarea potrivita cu tenul pielii, dar si cu tinuta!

Ciorapii marimi mari - caracteristici

Femeile plinute care poarta marimi extra, au nevoie de sprijin suplimentar fata de ceea ce ofera o pereche de ciorapi obisnuiti de dama. Astfel, ciorapii dimensiuni mari se remarca printr-o talie speciala si un chilot bine conceput pentru a oferi mai mult sprijin si confort.

In magazinul nostru vei gasi mai multe modele de dresuri marimi mari, simpli sau cu model, in diverse grosimi, culori si dimensiuni! Alege ceea ce iti place si, indiferent de motiv si chiar daca i-ai probat, ii poti returna gratuit!

  Produsul a fost adaugat in cos