15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
left-legs
right-legs

ARTICOLE SPORTIVE

Produsele 1-16 (din 16)

ARTICOLE SPORTIVE

Produsele 1-16 (din 16)

Colanti, bustiere si sosete fitness

Fie ca sunteti pasionat de fitness, alergare sau yoga, aceasta selectie de sosete, colanti si bustiere este creata pentru a satisface toate nevoile sportive.

Sosete Sportive

Sosetele sportive sunt esentiale pentru orice antrenament, fiind realizate din materiale de calitate superioara care permit pielii sa respire si absorb umezeala. Acestea mentin picioarele uscate si confortabile pe parcursul sesiunilor intense. Categoria include sosete scurte, sosete lungi, sosete flausate, sosete  perfecte pentru alergare, ciclism sau antrenamente la sala.

Colanti de sala

Colantii fitness sunt fabricati din materiale elastice si durabile, asigurand libertate de miscare si suport optim. Disponibili in modele si culori variate, acestia includ optiuni precum colanti pentru sala, colanti pentru alergare si colanti fitness cu talie inalta. Acesti colanti sunt perfecti pentru orice tip de antrenament, de la forta si aerobic la yoga.

Bustiere sportive

Bustierele sportive ofera suportul necesar in timpul activitatilor fizice intense. Fabricate din materiale respirabile si elastice, acestea asigura confort si libertate de miscare. Categoria include o varietate de stiluri si culori disponibile, cu sau fara cusaturi, adaptate pentru diferite tipuri de corp si niveluri de activitate, ideale pentru antrenamente de forta, cardio sau yoga.

  Produsul a fost adaugat in cos