17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
left-legs
right-legs

Ciorapi compresivi si anticelulitici

Produsele 1-34 (din 34)

Ciorapi compresivi si anticelulitici

  • - 15%
  • 3+1 GRATUIT
  • - 20%

Produsele 1-34 (din 34)

Dresuri compresive

Indiferent daca ti-au fost recomandati de medic pentru ca esti insarcinata, ai probleme cu circulatia periferica sau cu retentia de lichide, sau vrei sa previi aparitia varicelor sau durerile de picioare, ciorapii cu functionalitati te vor ajuta foarte mult!

Ciorapii compresivi sunt benefici in numeroase situatii si recomandati femeilor care petrec mult timp in picioare si prezinta riscuri crescute pentru aparitia varicelor.

Cum functioneaza ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi sunt un fel de dispozitiv medical pentru ingrijirea picioarelor care se foloseste de compresie intr-un mod simplu si eficient pentru a ameliora si a preveni varicele, retentia de lichide sau durerile de picioare. Sunt recomandati femeilor insarcinate, dar si femeilor care petrec mult timp in picioare, au probleme cu circulatia periferica sau sunt predispuse catre varice.

Ciorapii compresivi exercita o presiune bine definita asupra picioarelor si in special in zona gleznelor. Prin aceasta presiune, ciorapii imbunatatesc circulatia sangelui in zonele periferice ale corpului.

Sosete compresive

Ciorapii antiembolism pana la genunchi, numiti si sosete compresive 3/4, previn umflarea gleznelor si a picioarelor si au numeroase beneficii pentru sanatate. Astfel, acestia stimuleaza circulatia si previn coagularea sangelui in membrele inferioare, previn diverse afectiuni venoase si amelioreaza durerile provocate de varice.

Ciorapi de compresie pentru femeile insarcinate

Realizati din fibre lycra flexibile si rezistente, dresurile de compresie pentru femeile insarcinate sunt dotate cu talie elastica si ferma care garanteaza fixarea perfecta a ciorapilor. Chilotul este intarit si dotat cu bazon, iar in zona abdominala este o insertie care sustine burtica, fara a aplica presiune.

  Produsul a fost adaugat in cos