23-25 IULIE | 25% OFF la jartierele cu silicon
23-25 IULIE | 25% OFF la jartierele cu silicon
left-legs
right-legs

Sosete lycra clasice de dama

Produsele 1-22 (din 22)

Produsele 1-22 (din 22)

Sosete lycra relax pentru femei

Indiferent daca ai nevoie de sosete de dama din lycra lungi sau scurte, la noi vei gasi o colectie considerabila de modele de calitate! 15, 20, 40 sau 50 den, in lungime de 1/2 sau 3/4, cu calcaiul si varful format sau nu, in culori variate - toate sunt disponibile in magazinul nostru si te desparte doar un click de ceea ce ai nevoie!

 De ce sa cumperi de la noi sosete lycra?

Dupa mai multi ani de experienta in domeniu stim exact ce modele de sosete de dama se cauta si le comercializam la preturi foarte atractive.

Toate seturile si perechile de sosete lycra sunt de calitate, bine formate, in masuri universale, elastice si placute la purtat.

Sosete lycra 15 den

La noi poti gasi sosete scurte lycra sau sosete lungi cu grosimea de 15 den. Poti alege din modelele 3/4 sau 1/2, cu varf intarit sau nu, cu calcai format sau nu. Toate sunt transparente si se fixeaza in partea superioara cu o banda ferma, dar moale. Si, pentru ca poti alege dintr-o colectie variata de culori, le vei putea purta la tinute diferite. Le poti gasi in pachete de cate o pereche sau seturi de cate doua perechi.

Sosete lycra 20 den

Indiferent daca ai nevoie de perechi sosete lycra scurte, subtiri si elegante, sau lungi cu efect de masaj, la noi le poti gasi! Sosetele 1/2 sau 3/4 cu efect de masaj profilactic sunt realizate din fibre lycra elastice si, totodata, delicate si placute la purtare si le poti achizitiona in culori variate.

Sosete lycra 50 den

Rezistente si durabile, calduroase si elegante, sosetele de dama cu grosimea de 50 den sunt alegerea ideala pentru tinutele de toamna sau primavara. Le poti gasi in lungimea 1/2 sau 3/4, cu varful intarit si calcaiul format, simple sau cu efect de masaj!

  Produsul a fost adaugat in cos