14 - 16 IUNIE | 20% OFF la accesoriile pentru suti
14 - 16 IUNIE | 20% OFF la accesoriile pentru suti
left-legs
right-legs

Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 19.02.2024

S.C. Sosetaria S.R.L in calitate proprietar si administrator al website-ului www.sosetaria.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Sosetaria.ro se angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul derularii procesului de comanda si livrarii produselor, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor/promotilor acestuia.

In scopul livrarii produselor, informatiile dumneavoastra sunt transmise exclusiv firmei de curierat partenere, Cargus si Sameday.

PLATILE ONLINE

Platile online efectuate pe Sosetaria.ro sunt procesate de catre furnizorul de tip "third party" EuPlatesc. Colectarea si procesarea datelor cardului se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc, iar Sosetaria nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatie referitoare la cardul dumneavoastra.

Sosetaria poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, zona geografica de unde se face accesul, numele si versiunea browserului de internet folosit, sistemul de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Sosetaria pentru a imbunatati experienta si serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai. 

Furnizarea datelor personale catre Sosetaria nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in orice moment stergerea acestora din baza de date in mod gratuit.

Conform Legii GDPR aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune prelucarii datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate si dreptul de a va adresa justitiei.

Aveti dreptul si puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date prin trimiterea unui email pe adresa contact@sosetaria.ro.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

  • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
  • Dreptul la accesul datelor. Puteti solicita confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre Sosetaria SRL, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea (de exemplu scopurile prelucrarii si categoriile de date prelucrate, destinatarii sau categoriile de destinatari catre care datele au fost sau vor fi dezvaluite, durata prelucrarii sau criterii utilizate pentru determinarea acestei perioade, existenta anumitor drepturi prevazute de lege, sursa informatiilor, etc.).
  • Dreptul la interventia/modificarea datelor. Puteti solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete.
  • Dreptul de opozitie. Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite cazuri prevazute de lege
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.
  • Dreptul de retragere a consintamantului ("dreptul de a fi uitat"). In situatiile reglementate de lege (de exemplu in cazul in care se constata ca datele cu caracter personal nu mai sunt necesare  pentru scopul in care au fost colectate sau prelucrate), puteti obtine stergerea respectivelor date. 
  • Dreptul de a se adresa justitiei. In masura in care considerati ca ati suferit un prejudiciu prin colectarea si prelucrarea datelor, aveti dreptul sa adresati o plangere instantei competente sau autoritatii de supraveghere.
  • Dreptul la portabilitatea datelor.  Aveti dreptul sa primiti, intr-un format structurat, care poate fi citit automat, datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator.

Pentru exercitarea oricaruia dintre drepturilor enumerate mai sus, va puteti adresa unui reprezentant Sosetaria la adresa de e-mail contact@sosetaria.ro. Ne rezervam dreptul de a solicita documente justificative pentru a putea solutiona solicitarea dumneavoastra.

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@sosetaria.ro.

  Produsul a fost adaugat in cos