left-legs
right-legs

Livrare si plata

Termenul standard de livrare este

  • 2 - 4 zile lucratoare prin GLS curier;

Tarife livrare

  • GRATUIT daca valoarea totala a comenzii depaseste 180 RON; 
  • 17 lei prin GLS curier oriunde in tara;

Acoperire

  • Sosetaria livreaza produse oriunde in tara prin intermediul curierului GLS curier.
  • Magazinul Sosetaria.ro nu vinde si nu livreaza produse in afara tarii.

Metode de plata:

  • Plata ramburs - se plateste curierului care livreaza comanda in momentul receptiei.
  • Plata prin ordin de plata - se plateste la banca prin numerar sau prin transfer bancar iar noi iti vom livra produsele ulterior confirmarii platii de catre banca.
  • Online cu card bancar prin LibraPay (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ai ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuata online, prin card bancar.

Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.30 - 17.30 la nr de telefon 0741.368.921 sau pe email, la adresa contact@sosetaria.ro

  Produsul a fost adaugat in cos