17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
left-legs
right-legs

Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.sosetaria.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Sosetaria este marcă înregistrată la OSIM cu numărul de înregistrare: 121241

RETUR IN 2 PASI

Pasul 1 - Te conectezi in cont si completezi  formularul de retur pe care il gasesti si in partea de jos (footer) a site-ului.

Pasul 2 - Magazinul Sosetaria trimite curierul pentru ridicarea produselor. Nu trebuie sa printezi AWB, nu platesti taxa de transport.

BENEFICILE TALE

14 Zile pentru returnare

  • Poti returna un produs daca l-ai agatat la prima imbracare sau prezinta defecte de fabricatie
  • Poti sa ne trimiti oricare din produse, dupa ce le-ai incercat

Transport gratuit pentru retur

  • Nu platesti transport pentru returnarea produselor. Vei primi un email cu adresa si ziua programata pentru ridicare, dupa completarea cererii de retur.

Procesare rapida

  • Returnarea contravalorii produselor (exclus costul de transport), se va transfera in contul tau in 7 zile de la receptia produselor in depozit.

Alte mentiuni importante

  • Sosetaria nu comercializeaza mai departe produsele probate (dresuri, sosete, chiloti) sau produsele rupte, agatate si cu defecte din fabrica.

CONTINUT SITE

Compania SC Sosetaria SRL impreuna cu furnizorii ei de produse si servicii detin in totalitate drepturile de autor asupra site-ului si asupra continutului acestuia.

Denumirile produselor, imaginile, descrierile, logo-urile si bazele de date accesibile prin intermediul site-ului Sosetaria.ro sunt proprietatea SC Sosetaria SRL si a furnizorilor acestuia si sunt protejate prin legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor.

Continutul aflat pe site-ul Sosetaria.ro se poate printa si copia doar pentru folosinta proprie si personala, in scopuri necomerciale.

Este interzisa folosirea continutului preluat de pe site-ul Sosetaria.ro in alte scopuri decat cele mentionate in prezentul document sau legislatia in vigoare.

Daca consideri ca exista continut pe Sosetaria.ro care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa contact@sosetaria.ro in care sa mentionezi drepturile incalcate pentru ca administratorii site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

Echipa Sosetaria.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

GARANTIA PRODUSELOR

Magazinul Sosetaria.ro ofera garantie timp de 24 de luni pentru produsele comercializate. Garantia intra in vigoare in data in care coletul a fost expediat si acceptat de catre Client.

Sosetaria.ro este responsabila pentru toate defectele din fabricatie si asigura schimbarea acestora in perioada de garantie, in baza facturii, fara costuri suplimentare de transport.

Garantia nu se aplica in cazul defectelor survenite in urma utilizarii necorespunzatoare sau a unei actiuni mecanice.

RECLAMATII

Daca aveti o problema legata de o comanda, care nu se poate rezolva cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Sergiu Maris, prin email la sergiu@sosetaria.ro sau prin telefon la 0751.987.915.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Sosetaria.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Sosetaria.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Sosetaria.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

SC Sosetaria SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, SC Sosetaria SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@sosetaria.ro sau la numarul de telefon 0741.368.921

  Produsul a fost adaugat in cos