17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
17 - 23 IUNIE | 20% OFF la producatorul săptămânii
left-legs
right-legs

Sosete si talpici de barbati

Produsele 1-41 (din 110)

Sosete si talpici de barbati

1 din 3

Produsele 1-41 (din 110)

Sosete scurte sau lungi, ciorapi barbati

Scurte, lungi, monocolore sau cu imprimeuri, colectia noastra de sosete barbatesti te va cuceri prin diversitate si calitate. Daca incaltamintea este esentiala pentru a completa o tinuta, sosetele trebuie sa o completeze perfect, iar cateva perechi de sosete bine alese sunt o provocare pe care trebuie sa o castigi!

Sosete simple pentru barbatii conservatori

Poate ca nu te-ai gandit, dar daca vei vedea ce tip de ciorapi poarta un barbat, vei stii cateva lucruri importante despre el! Astfel, sosetele simple, monocolore, perfect asortate la pantaloni si la pantofi, sunt preferate de barbatii inclinati catre stilul clasic, usor conservator.

Merita sa retii acest detaliu, nu? Iti poate fi de ajutor pentru a cumpara unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru un barbat conservator: o pereche de sosete din bumbac care sa se potriveasca perfect cu noii lui pantofi!

Sosete in modele amuzante pentru nonconformisti

Indiferent daca aleg sosete lungi sau sosete scurte, barbatii nonconformisti pot fi usor identificati dupa modelele amuzante pe care le poarta. Unii dintre acestia prefera si sosetele colorate, cu imprimeuri variate, pe care le asorteaza ingenios cu o piesa vestimentara. Astfel, look-ul lor este unul modern, vibrant si iesit din tipare, dar, totodata, armonios si captivant!

Sosete calduroase pentru barbatii care adora drumetiile

Daca vrei o pereche de ciorapi barbatesti pentru un prieten care dora drumetiile, aici vei gasi exact ceea ce cauti! Alege una sau chiar doua perechi de sosete calduroase pe care sa le poata purta la bocanci in urmatorul traseu pe munte! Va fi incantat!

Sosete sport pentru barbatii atletici

Sosetele sport trebuie sa fie cat mai bine fixate pe picior si nu trebuie sa alunece in incaltaminte. Scopul lor este de a facilita performantele sportive dorite de un barbat atletic care petrece mai mult timp la sala, alearga sau practica orice alt sport. Pentru el, sosetele sport de calitate sunt o necesitate si trebuie sa fie extrem de confortabile!

  Produsul a fost adaugat in cos