15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
15 - 21 IULIE | 20% OFF la Julimex
left-legs
right-legs

Dresuri si ciorapi cu banda adeziva dama

Produsele 1-34 (din 34)

Dresuri si ciorapi cu banda adeziva dama

Produsele 1-34 (din 34)

Dres cu banda femei

Ciorapii cu banda adeziva sunt un accesoriu extrem de fermecator si nu se vor demoda niciodata. Banda adeziva din silicon acoperita cu dantela are rolul de a fixa dresul si, totodata, este un detaliu cat se poate de feminin si incitant. O femeie cu ciorapi cu banda, indiferent daca poarta fusta, rochie sau pantaloni, va arata si se va simti sexy si cool!

De ce sa porti dresuri cu banda adeziva?

Orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba ei o pereche de dresuri cu banda adeziva! Banda dantelata din partea superioara este siliconata pe interior si nu permite ciorapului sa alunece pe picior si, totodata, ridica tinuta la un nivel superior de feminitate.

Pe langa faptul ca picioarele arata incredibil de atragator intr-o pereche de dresuri cu banda adeziva, cea care ii poarta se va simti atragatoare si frumoasa si, astfel, va atrage multe priviri admirative.

Prin urmare, chiar daca nu se vede, un dres cu banda poate schimba instant starea de spirit a unei femei, fiind un accesoriu incredibil pentru a-i spori feminitatea. De aceea, ciorapii cu banda adeziva sunt speciali fata de cei clasici.

Tipuri de ciorapi cu adeziv

Ciorapii cu banda au grosimea de la 6 den pana la 100 den si se gasesc in diverse modele - cu dunga, cu plasa, cu buline, etc. Daca esti in cautarea unui dres cu banda adeziva dantelata, simplu sau cu model, subtire sau gros, transparent sau mat, aici poti gasi exact ceea ce iti doresti!

Alege sa porti ciorapi grosi cu banda adeziva sau ciorapi plasa cu banda adeziva cu pantofi cu toc inalt si vei arata incredibil de provocator! De asemenea, pentru o tinuta eleganta si rafinata, alege un dres cu banda cu dunga in spate si, desigur, un pantof superb cu toc inalt!

  Produsul a fost adaugat in cos