26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
26 - 30 APRILIE | 20% OFF la Ciorapii cu model
left-legs
right-legs

5 idei de cadouri potrivite pentru orice femeie

 

Perioada iernii vine si cu pretentii legate de confort. Aparte de anumite accesorii clasice, ciorapii sunt si ei importanti. In plus, acestia incep sa faca parte din tinute, sa aiba o contributie stilistica, astfel ca nu vor fi alesi la intamplare.

Iata cum un articol necesar, dar cu un design atipic, poate fi chiar o idee de cadou. Femeile adora sa fie surprinse, astfel ca propunem si cateva stiluri interesante din colectiile de ciorapi, sosete si dresuri disponibile in cadrul paginii noastre sosetaria.ro.

Sosetele Nanushki

Daca esti fan al stilului jucaus, ai ajuns unde trebuie. Brandul Nanushki este celebru pentru tiparele sale extraordinar de vesele, pentru indrazneala cu care a schimbat tendintele in materie de sosete. In timp ce unii se limitau doar la culori, acest brand a venit cu o abordare mai vesela.

Printuri inedite, ce nu se regasesc in acelasi stil pe ambele sosete, multa culoare, modele unisex si o provocare – asa descriem colectia de sosete de la Nanushki. Sunt absolut interesanti pentru ca vin cu altceva si se potrivesc atat femeilor, cat si barbatilor sau copiilor. Aceasta incantare vizuala o va face sa zambeasca numaidecat, intrucat cadoul va fi unul cu un rezultat scontat.

Sosetele flausate de la Steven

Un alt mod de exprimare a stilului o poate face orice femeie prin sosetele purtate, fie ele si cele flausate. Avem o tendinta clasica de a asocia ideea de flausat cu ciorapii grosi si fara stil, dar iata ca optiunile de sosete de la Steven vin sa schimbe aceasta mentalitate.

Ii va adora intrucat dispun de imprimeuri stilate. Sunt moi, calduroasa, ideale mai ales pentru vacantele la munte si nu numai. Insa doar pentru ca va afisa astfel de sosete nu inseamna ca trebuie sa uite de reperele sale stilistice. Sosetele flausate sunt o necesitate, insa si aspectul lor este important.

Modele cu motive florale, cu fulgi, varf colorat, in combinatii si contraste cromatice sunt recomandari si optiuni regasite in colectia noastra.  Iar un avantaj in plus este ca ii vei gasi la preturi incantatoare.

Dresuri cu model

Un trend al acestui an dicteaza ca dresurile purtate sa fie cu model. Exista o varietate de tipuri care sa se potriveasca preferintelor femeilor, iar la Sosetaria rasfatam cu branduri precum Knittex, Fiore, Lores si Marilyn.

Intuieste ce ii place; poate fi vorba de modele delicate, de inimioare, dresuri cu dunga sau cei cu buline. In orice varianta sunt o aparitie uimitoare. Fie ca va fi vorba de un moment special, de o tinuta eleganta sau poate chiar petrecerile specifice de sarbatori, surprinde-o cu un stil sofisticat din aparitia acestor dresuri.

Sosete lycra fine si elegante

Tinutele in sezonul rece sunt cu mai mare frecventa reprezentate de pantaloni. Asta nu inseamna ca eleganta nu ar fi o necesitate. Pentru cele care afiseaza astfel de stiluri, sosetele lycra fine, elegante vor fi nu doar necesare, ci chiar o surpriza  cand le primeste.

Poate ca la primul gand ideea de sosete este una banala. Asta pana cand descoperi gama noastra, cu modele inedite, cu stil si eleganta de cote inalte. Descopera modelul plasa cu funda sau cei cu fir stralucitor, printre altele.

Pijamale

Un cadou la fel de inspirat poate fi legat de diverse tipuri de pijamale. Sunt o necesitate de asemenea, sunt parte din ritualul si confortul serilor. Surprinde destinatara ta cu pijamale stilate, din materiale calitative.

Pijamalele regasite la Sosetaria, semnate Cornette, vin intr-o varietate de marimi si culori. Cu pantalon, de tip camasa, cu tricou sau bluza cu maneci lungi, ofera un cadou de nerefuzat.

 

Nu te-ai decis inca? Te asteptam in cadrul paginii cu mai multe optiuni.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos