18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
18 - 24 MARTIE | 20% OFF la produsele Gatta
left-legs
right-legs

7 MODELE DE TĂLPICI DE CARE AI NEVOIE VARA ACEASTA

Te întrebai ce să porți cu balerinii sau tenișii tăi preferați pentru un plus de confort? Șosetele sunt prea groase și lungi, așa că poți alege o pereche (sau chiar mai multe) de tălpici colorați, brodați sau clasici. Noi am ales șapte modele feminine, delicate și ușor de asortat.

A venit vara și tot ce ne dorim e să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Încercăm să renunțăm la mașină și mergem pe jos, facem plimbări mai lungi,motiv pentru care încălțămintea comodă primează. Fie că alegi să porți adidași,  teniși sau balerini, ai nevoie să te simți confortabil, dar chic. Pentru asta poți alege tălpicii, acele șosete scurte, “invizibile”, care trebuie să fie nelipsite din garderoba de vară. Am căutat bine și am ales șapte modele de tălpici de care ai nevoie sezonul acesta.

Tălpicii cu fundiță


Dacă îți plac accesoriile mai speciale, cu un strop de glam, atunci tălpicii cu fundiță au fost creați pentru tine. Sunt eleganți, dar suficient de versatili pentru a-i include într-o ținută de inspirație sport. Fundița delicată se leagă în jurul gleznei, astfel că dacă alegi să îi porți cu o pereche de pantofi simpli, în aceeași culoare, o să pară că ai o pereche nouă de pantofi. Bareta sau panglica satinată care se leagă pe picior dă o notă sexy și jucăușă ținutei tale. Poți asorta acest accesoriu vestimentar cu o fustă plisată sau cu pantaloni scurți din denim.

Tălpicii cu model folk


Dacă ai în dulap o ie, atunci merită să investești și într-o pereche de tălpici cu model folk, de inspirație tradițională. Îți vor prinde bine nu doar la petrecerile cu tematică, dar și atunci când vrei să dai o notă de culoare ținutei tale. Au imprimeuri florale similare cu ce găseai pe țesăturile bunicii. Florile nu sunt vizibile atunci când porți teniși sau încălțăminte închisă. Broderiile tradiționale încă se înscriu în trenduri, așa că nu vei greși cu acest model.

Tălpicii din dantelă

Sexy, sofisticați, provocatori, disponibili pe bej și negru. Acest model poate fi purtat cu succes și la vedere. Arată interesant și cu o pereche de sandale sau cu șlapii “îmblăniți” care sunt atât de populari acum. Alege acest model dacă îți place stilul punk sau dacă ți s-a pus pata pe articolele vestimentare din dantelă. Nu se vor demoda ușor și sunt comozi, în ciuda aparențelor—sunt realizați din bumbac. Tălpicii din dantelă pot întregi o ținută bohochic, de vară, care include o rochie dantelată, lejeră și flori în păr. A zis cineva festival?

Tălpicii cu ioni de argint


Ce încercăm să evităm vara? Picioarele transpirate. Pentru asta ai nevoie de tălpicii cu ioni de argint. Sunt creați din bumbac și fibre elastice care conțin și acești ioni de argint. Rolul lor? Ionii de argint inhibă înmulțirea bacteriilor care produc mirosul neplăcut al piciorului și îți oferă o rezistență mai mare la uzură. Chiar dacă mergi mult pe jos în zilele călduroase, nu vei resimți niciun disconfort. Îi poți purta chiar și în timpul activităților sportive.

Tălpicii brodați

I-am putea denumi tălpicii pin-up. Sunt decorați cu buline și o broderie fină în partea de sus. Acest model este pus în valoare cel mai bine de o pereche de balerini feminini, cu detalii delicate sau de cei minimaliști, într-o singură culoare. Merg de minune cu rochii cu volane sau înflorate.

Un model “de bază”, care merge dincolo de trenduri. Este un must-have. Tălpicii clasici sunt cei simpli, din bumbac, care vin într-o gamă de culori limitată, dar elementară: nud, alb și negru. Pot fi purtați cu absolut orice și poți fi sigură că nu vei regreta o secundă că i-ai ales. Da, sunt confortabili și îți lasă pielea să respire.

Tălpicii decupați


Chiar dacă pare greu de crezut, există și tălpici creați pentru pantofii decupați . Au vârful deschis, astfel că vor face purtarea unor balerini sau chiar pantofi cu toc mult mai comodă.Și aceștia sunt realizați din bumbac și îi găsești în mai multe nuanțe. Poate părea ciudat să porți tălpici cu pantofi, dar te vei simți mult mai confortabili și vor fixa încălțămintea care nu îți vine perfect.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos