15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Articole pe care să le porți în această iarnă

Încă din antichitate, dresul sau ciorapul-pantalon, era o piesă foarte importantă în vestimentaţia fiecărei femei, un articol vestimentar care se purta zi de zi până la apariţia pantalonului. Chiar dacă au trecut mulți ani de la apariția ciorapului-pantalon, se poartă şi în prezent în nenumărate moduri fiind un accesoriu, care te ajută să fii feminină, creativă şi să-ţi personalizezi ţinuta vestimentară. Datorită faptului că această industrie a şosetelor a evoluat extrem de mult prin ţesături, texturi, modele, culori, nu le putem trece cu vederea.

Nu există femeie care să nu fi purtat vreodată dresul. Purtând rochie sau fustă emani feminitate, dar oricât de elegantă ar fi rochia şi pantoful trebuie să beneficiem de dresul perfect, potrivit ţinutei, care este accesoriul de mijloc oferind o îmbinare plăcută şi care face piciorul mai fermecator şi plin de eleganţă.

Cu toate că ne apropiem de sezonul rece, nu trebuie să dramatizăm, că nu vom mai putea purta rochie, fustă sau pantalonul scurt din pricina frigului. Avem nenumărate opţiuni de dresuri pentru iarnă, confecţionati cu grijă pentru a ne proteja de frig, dar și pentru a ne păstra feminitatea.

Aici poţi găsi dresuri confecţionate din lycra sau bumbac, cu sau fără imprimeu de 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 140, 150, 180 den, 250 din lâna şi bumbac, dar si colanţi din microfibră de 600 den.

Când simţi că odată cu venirea iernii, totul este mohorât şi lipsit de culoare poţi cu uşurinţa să adopţi pata de culoare în ţinuta ta purtând ciorapul-pantalon colorat.



Dacă modelul cizmei este unul slim, mulat pe picior, este foarte incomod de a purta pantalon deoarece tinde să ai un discomfort fiind prea strant şi o imagine nu tocmai plăcută. Astfel, dresul, ne vine în ajutor şi de data aceasta.

Atunci când porţi un deux-pieces dresul este obligatoriu. Iar culoarea piciorului la dres este potrivită aproape pentru orice tinută.

Dacă doreşti că picioarele să pară mai lungi poţi purta dresuri din acelaşi ton cu fusta sau pantofii. Iar grosimea dresului trebuie să fie în ton cu cea a fustei.

În cazul rochiilor sau a fustelor care sunt încărcate în textură sau nuanţe, recomandăm un dres de o nuanţă neutră, simplă, uni.


Pentru ţinutele sport, relaxate, funky, îţi recomandăm dresul din bumbac, sau colantul din microfibră.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos