left-legs
right-legs

Așa da, așa nu. Cum purtăm colanții de damă?

În ciuda a ceea ce vedem la televizor sau chiar pe stradă, colanții de damă nu sunt pantaloni și nu pot fi purtați ca atare. Tocmai de aceea, trebuie respectate câteva reguli (simple și de bun-simț) pentru ca ținuta noastră să fie una în care să arătăm și să ne simțim bine.

Colanții nu sunt pantaloni. Aceasta este regula de aur a unei ținute reușite, pe care ai citit-o de cel puțin câteva ori în reviste de specialitate sau pe bloguri de modă. O repetăm și noi pentru că e important să avem asta în minte atunci când ne alegem ținuta. Colanții de damă sunt mai degrabă o alternativă mai călduroasă la dresuri decât una mai confortabilă la dresuri.

De multe ori începem săptămâna hotărâte să purtăm ținute elegante, fuste și tocuri la birou și să evităm blugii sau pantalonii la care recurgem zilnic. Doar că, de și mai multe ori, aceste planuri nu mai devin realitate. În schimb, e mult mai comod să alegem colanți groși, elastici, comozi și un pulover XXL. Asta este una dintre combinațiile fericite.


Sursa: Pinterest

În afara sălii de sport, colanții din spandex (oricât de opaci ar fi) nu pot fi asortați cu topuri scurte. Singura excepție e dacă te pregătești să pleci la alergare afară, în parc. În schimb, poartă-i cu tricouri și pulovere lungi, de inspirație masculină.

Pentru a purta colanți din bumbac, trebuie să respecți aceleași reguli ca la cei din spandex. Aceste două materiale tind să se subțieze atunci când se întind. Tocmai de aceea, ideal e ca topurile să fie mai lungi.


Sursa: Pinterest

Colanții din piele sunt excepția la regulă. Ei pot fi purtați asemenea unei perechi normale de pantaloni. Asigură-te doar că nu sunt prea subțiri și că se aseamănă mai mult cu o pereche de pantaloni skinny din piele și decât cu echipamentul texturat pentru sport. Pot fi purtați chiar și în ținute de seară, cu cămăși din mătase și cu un sacou clasic, lung.


Sursa: Pinterest

Evită colanții de damă cu imprimeuri sau în culori neon în ținutele office. Cu excepția ținutei pentru Halloween sau alte ocazii în care trebuie să te costumezi, ar trebui să stai deoparte de aceste articole vestimentare. Colanții cu imprimeuri colorate sau în culori trăznite ne amintesc mai mult de grădiniță decât de garderoba unei femei stylish.

Colanții groși de damă sunt salvarea noastră iarna. Sunt comozi, călduroși și arată bine cu pulovere groase XXL, ghete, bocanci sau cizme. O pereche neagră este o variantă clasică și care poate fi combinată ușor în ținute de zi.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos