25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
25 APRILIE | 24h Transport Gratuit
left-legs
right-legs

Burtiere şi ciorapi modelatori

Fiecare femeie ar trebui să-şi achiziționeze pentru propria garderobă astfel de accesorii care ne ,,modelează” ușor corpul. Nu trebuie să ai o constituție robustă pentru a purta chilot, burtieră sau ciorapi modelatori.

Ţi se poate întâmpla şi ţie să fii mai balonată, iar fusta pe care urmează s-o porţi să-ţi scoată în evidentă burta pe care n-o dorești. În salvarea ta vin aceste utile accesorii care ţin abdomenul mai plat, dar care, în acelaşi timp, sunt concepuţi cu grijă pentru a nu-l strânge prea tare. Astfel, circulaţia este una normală, iar tu te poţi mişca liberă.

Piciorul arată mult mai atrăgător, pielea fiind mult mai strânsă, ceea ce-i oferă un aspect tonic iar celulita este parcă inexistentă.

Dacă corpul tău este mai voluminos, nu trebuie să laşi surplusul de grăsime la vedere.

Astfel poți purta:

-          chilot cu talie înaltă de modelare, simpli;

-          chilot de modelare fără cusături;

-          chilot elegant de modelare în diferite nuanţe, precum şi din dantelă;

-          chilot de modelare tip boxeri;

-          ciorap-chilot de modelare cu talie înaltă;

-          ciorap-pantalon tip push-up;

-          body;

-          maiou modelator;

-          burtieră.


Chiar dacă ele nu pot face ca stratul de grăsime să dispară, îţi oferă o ţinută corectă şi mult mai multă încredere în tine.

Avantajul nostru este că toate aceste produse îşi fac treaba fără ca noi să avem de suferit, ci, dimpotrivă, ne putem bucura de toate rezultatele pozitive.

Gândiţi-vă, acum câteva sute de ani, câtă suferinţă era pentru domniţele care purtau corsetele strânse până la refuz, pentru a avea talia cât mai îngustă și leşinând din cauza faptului că nu puteau respira normal.

Toate aceste produse sunt recomandate cu multă căldură şi proaspetelor mămici pentru că după o perioadă de sarcină abdomenul nu mai este în forma iniţială.

Aceste produse sunt perfecte, deoarece ele te ajută adunându-ți stratul de piele lăsat.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos