15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
15 - 21 APRILIE | 20% OFF la producatorul Fiore
left-legs
right-legs

Cadou de 8 martie pentru mame

Ce cadou îi poţi face celei care ţi-a dat atât de mult? Mamele sunt persoane speciale iar eforturile lor de-a lungul anilor,cu greu pot fi răsplătite pe deplin. Ocazii precum 8 martie, sărbătorile mari ale anului şi ziua de naştere, sunt prilejuri potrivite pentru a ne arăta recunoştinţa.

Pe lângă cadourile obişnuite, parfumuri, cărţi, eşarfe, produse cosmetice sau obiecte de uz casnic pe care şi le doreşte – cadouri pe care le primeşte oricum de fiecare dată – de ce să nu îndrăzniţi puţin mai mult şi să îi faceţi cadou o pereche de ciorapi deosebiţi? Fie că optaţi pentru ciorapi mai eleganţi, cu dungă sau cu modele discrete, fie că vă gândiţi la efectele benefice pe care le pot avea ciorapii  compresivi asupra sănătăţii lor, această idee vă poate scoate din impas. De exemplu o pereche de ciorapi cu compresie este un cadou binevenit de 8 martie şi o dovadă excelentă că vă gândiţi la sănătatea mamei dvs. Chiar dacă nu are probleme cu varicele, ciorapii cu compresie vor avea grijă de circulaţia ei, iar purtaţi zilnic pot ţine bolile varicoase la distanţă pentru mult timp.


Apoi, o altă variantă pot fi ciorapii anti-celulită. Ştim cu toţii că una dintre cele mai supărătoare probleme ale femeilor este celulita. Mulţi ciorapi obişnuiţi n-au nici un efect asupra ei şi n-o ascund de un ochi puţin mai cercetător. Însă ciorapii anti-celulită sunt special creaţi pentru a ridica fundul şi pentru a crea impresia unor picioare perfecte. Dacă urmează ca mama dvs să iasă în oraş, la restaurant, ţinuta îi poate fi completată de o astfel de pereche de ciorapi, care, cu siguranţă o vor face să se simtă mai atrăgătoare. Puteti arunca un ochi si pe ciorapii cu efect modelator.

Pentru mamele mai moderne puteţi încerca chiar şi modele mai non-conformiste în culori vii sau cu modele tinereşti.
Cu un astfel de cadou, nu se poate să daţi greş, mai ales că o femeie ştie cât de important este acest obiect vestimentar pentru ea.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos